Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ивайла Бакалова: Един човек държи държавата като заложник на своите собствени интереси


Снимка: Нова тв.

Това, което се случва в държавата, е ужасно и безпрецедентно. Един човек я държи като заложник на своите собствени интереси - не е един, няколко са, но говорим по този случай. Това заяви пред Нова тв бившата „Мис България” Ивайла Бакалова, която в сряда даде показания по аферата "Барселонагейт". Тя беше определена като ключов свидетел от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. Манекенката обяви, че е била заплашвана, но не се страхува за живота си. Бакалова сподели, че според нея в казуса има финансово престъпление. 

„Преди две години на мен и моето семейство се случи нещо ужасно”, сподели тя. Тогава бизнесменът, с когото манекенката живее – Веселин Денков, беше задържан по обвинения, че е част от организирана престъпна група, занимаваща се с лихварство. По думите на Ивайла Бакалова е нямало нито един свидетел в защита на тази теза.

„Схемата е кошмарна и се започва от най-ниските нива, за да се стигне до най-високите. Как искаме хората да говорят? Тях ги е страх. Майка ми се страхува за мен”, сподели още бившият модел. „Няколко пъти хора от близкия кръг на г-н Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя, е смело, но имам семейство и две деца”, каза още тя и допълни, че нейни познати са чули, че „Бойко Борисов е казал, че ще ни приключи”. Близките до манекенката обяснили, че това ще се случи рано или късно, защото бившият премиер бил „изключително отмъстителен”.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ивайла Бакалова: Един човек държи държавата като заложник на своите собствени интереси - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!