Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ще дадат ли общинско жилище на многодетните милионери Гущерови?

Светлана призна, че чака четвърто дете, но не мисли да спира да забременява

Семейство Гущерови упорито и сигурно бори демографската криза у нас. Християн и Светлана вече чакат четвърто дете, което ще се появи на бял свят през лятото, пише „Уикенд“. Бившата плеймейтка потвърди информацията на вестника ни, че отново е бременна.

Тя не съобщи радостната вест директно, а чрез забавен колаж, в който млада жена е на посещение при психолог и казва, че нищо не я безпокои, а е дошла да си почине, защото има три деца. Под снимките с емотиконки Гущерова обозначи дъщеря си Анелия-Добромира, двамата си синове и сложи емотиконка на бременна жена.

Блондинката най-после призна, че е бременна

Така Светлана и Християн успяха да изпълнят мечтата си - да бъдат родители на поне 4 деца. Разбира се, семейството не мисли да спира с правенето на бебета, а вече планува следващото, което ще е пето и се очаква да се появи до година-две. Бившата любовница на Гонзо не крие, че иска много отрочета, като се надява така да се бетонира в семейството и децата й да имат голяма част от наследството на Добромир Гущеров, който в момента не е особено щедър със сина си.

Богатият баща контролира харчовете на единствения си наследник, който ще похарчи всичко, ако остане без родителски надзор. Многодетното семейство се блъска в малък мезонет от 100 кв.м., който им е доста тесен. Едно време Гущерови се ширеха в къща, но дядо Добромир им я взе. Сега младите влюбени гълъбчета се скитат немили-недраги по квартири. Последователите на Светлана дори й дадоха идея да подаде документи за общинско жилище, каквото със сигурност ще получи заради многото си деца. Даже се шегуват, че може да вземат апартамента на тв водещия Юксел Кадриев, който се шири в общински срещу символичен наем. Предстои да видим с още колко деца ще се сдобие сем. Гущерови и ще кандидатстват ли за общинско жилище. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ще дадат ли общинско жилище на многодетните милионери Гущерови? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!