Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пряко внедрена антибългарска агентура, с ясно поставени краткосрочни задачи, която след изпълнението им, веднага ще се качи на хвърчилата за чужбина

May be an image of 2 people, the Oval Office and text
Facebook

Милена Върбанова

Кристално ясно е, че джендърите от ПП са фаворитите на САЩ за нов министерски кабинет на България, който ще изпълни всички предначертания на дълбокото царство и ще унищожи докрай нашето Отечество. За да осъществят този план, им е нужна най-много половин година. Сроковете стават все по-кратки, световните терористи бързат.

May be an image of 4 people and text
Facebook

И натискът именно дебилитетът от ПП/ДБ да състави правителство, е грандиозен, защото пред Герб той разполага с едно много важно отрицателно преимущество – ако ми позволите да го определя така – няма никаква социална основа, спуснат е с парашут и може да пребивава няколко месеца във властта само благодарение стриктното попечителство на емисарите на дд които са го интубирали и му подават кислород.

Bogomil Bonev: Мандатът в понеделник при Президента беше все още само дискредитиран. Сега вече е скандално мутризиран. Две престъпни групировки си поделят властта, за да се предпазят от съдебно преследване.

Киро, Асен и Лорер са пряко внедрена антибългарска агентура, с ясно поставени краткосрочни задачи, която след изпълнението им, веднага ще се качи на хвърчилата за чужбина.

May be an image of text
Facebook

Докато електоратът на Герб и представителите на неговите нисши структури, няма къде да избягат и ще бъдат против най-черните сатанизми – Истанбулската конвенция и изпращането на български войски срещу Русия. Защото това директно засяга живота на техните деца.

Изброявам тези познати аргументи, за да предупредя за възможното развитие на два злокобни сценария, подготвяни ни от „нашите партньори“ и доброжелатели от САЩ ( САЩ – евфемизъм на световното зло ). Говоря от позицията на обикновен човек, който не разполага с никаква специална информация ( както неведнъж съм заявявала ), а съди само по наблюдаваните събития.

„Или ПП/ДБ осъществяват мандата си и съставят правителство, като с тази цел американските емисари принуждават Герб не даже да клекне, а да се просне по корем ( притискане на Бойко Борисов, неслучайно от Гешев бе измайсторен екстрено фалшив „борец срещу мафията“ ) или се провокират безредици, заявка за които бе снощният митинг срещу президента, задето бил връчил „с отвращение“ папката на Денков и торпилирал възможностите за изпълнение на мандата.

Изгледах внимателно видеата и снимките от този митинг. Както и на предишните подобни сборища в подкрепа на ПП, участието бе активно и броят на „протестиращите“ далеч надхвърляше представителите на софийската „златна младеж“, част от която евентуално е гласувала за шарлатаните. Знаем, че тези хора не обичат „да се смесват с тълпата“ и да кибичат по площадите. Заснетите индивиди, мнозина от които развяваха българското знаме и флага на ЕС, бяха облечени в недвусмислени жълтосини одежди. Носеха лозунги на български език, но соматичните им черти не бяха нашенски. Други откровено развяваха байряка на Украйна. Ето защо съм убедена, че за тази платена акция специално са призовани украинските „бежанци“, които с участие в подобни позорища, се отплащат за топлите грижи и хрантутенето от страна на българските „евроатлантици“ – с народни пари, разбира се. Още в първия момент, когато България бе залята от добре подготвената хазарска „бежанска вълна“, писах, че тези близки до режима на Зеленски набедени „жертви на войната“, ще изпълняват ролята на черносотници и ударен юмрук на НАТО срещу българския народ.“

„Агитката бъкаше и от представители на сороските НПО-та и на софийския престъпен лумпенаж, който е на евроатлантическа хранилка. От физиономиите на събраните пред фонтана субекти, от пошлите им крясъци, открито противоречащи на българския национален интерес, от изявленията им пред медиите, които щедро отразиха събитието, бе очевидно, че акцията е платена чужда провокация.

Каменната Челюст Мъртън, терминаторът на Хаити, много по-безцеремонен от ухилената мама Мустафа, ни дава да разберем, че търпението на глобалистите към вироглавите българи приключва и ако не допуснем кирчовци, кокорчовци, лорерци и ленките им до властта, трябва да избираме една от двете благинки – украински майдан или хаитянски земетръс.

Но няма да се получи – България е не костелив, а железен орех. Ориста й е да пребъдва!

А, забравих да отбележа колко нелеп беше снощи дебелият скопец с дълбокия мецосопран – Асен Василев – в ролята на народен трибун.“

Милена Върбанова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: УКРАИНСКИ МАЙДАН ИЛИ ХАИТЯНСКИ ЗЕМЕТРЪС – POGLED.EU

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!