Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте „одобрения от посолството“ за шеф на ДАНС, оказа се депутат на Киро&Асен: Narod.bg

„Одобреният от посолството“, по думите на Асен Василев от изтеклите скандални записи на партийната спявка на ПП, за шеф на ДАНС е депутатът от неслучилата се „промяна“ Петър Петров, научи ексклузивно Narod.bg.

May be an image of 2 people and text
Facebook

May be an image of text that says 'чл. 103. (доп. дв, бр. 75 от 2006 г“., в сила от 13.10.2006 г.) който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правитетво или организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1,т.6и9.'
Facebook

Проверката ни показа, че кандидатът на харвардци да овладее българското ФБР е завършил все второразрядни вузове – специалност национална сигурност в Академия на МВР, право в Югозападен университет „Неофит Рилски“ –Благоевград и магистратура по бизнес администрация в УНСС.

В парламентарната му визитка пише, че има повече от 17 години опит като служител в службите за сигурност. В периода 2004 – 2008 г. е работил в Национална Служба „Сигурност“ – МВР, а след създаването на Държавна Агенция „Национална сигурност“ продължава кариерата си там.

От 2013г. до началото на 2022г. е заемал редица ръководни длъжности в структурата на ДАНС. В периода януари – август 2022г. е бил съветник в кабинета на Кирил Петков и секретар на Съвета по сигурността към Министерски съвет. Народен представител в 48-то Народно събрание.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само в Narod.bg: Вижте „одобрения от посолството“ за шеф на ДАНС, оказа се депутат на Киро&Асен - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!