Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хора, разбирате ли, че след днешните разкрития улиците на България трябва да почернеят от народ!

Лидия Делирадева

Хора, разбирате ли, че след днешните разкрития улиците на България трябва да почернеят от народ! Народ, който най-после да изрине този политически кенеф, затлачен с лъжи, зависимости, корупция, договорки зад гърба на наивните избиратели!

Разбирате ли, че и в най-малките градове и села трябва да излезем и да сложим край на тази гавра с живота ни, с доверието ни?!

Разбирате ли, че всички ние сме виновни за това да ни управляват национални предатели?!

Разбирате ли, че мълчанието ни и бездействието ни днес обричат децата ни?!

Дошло е време пределно!

България е на повече от 1300 години. Древна, красива, пленителна, богата и плодородна за сто държави. Какво унижение е да бъде търгувана, колко позорно е да я поставят на колене пред някакви посолства, колко раболепно е да обършеш лицето й в краката на чужди господари.

Обясняваше преди малко някакъв политолог, че нямало нищо лошо да съгласуваме шефовете на службите с „някакви посолства”, тъй като сме били техни партньори.

Гьонсуратлъкът тези дни ще ни залива от всички телевизори.

Но едва ли ще се намери някой да каже, че на тези „партньори” изобщо не им пука за България - за прелестната, за древната, за безмерно щедрата на земя и слънце, съкровищницата на буквите, помилваната от Бога...

Не им пука - за тях тя е източник на блага, но не родина; партньор, но не съдбина; живот след пенсия, но не огнище; почивка и ваканция, но не севда, работен ресурс, но не майка...

Сиротно е да си низкопоклонник в нечии нозе. Хем си бездомен, хем си безроден...

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!