Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Afera.bg: Убийството на Къро с почерк на екзекуция! Американците се заемат с разследване – жената на Къро е американски гражданин с американски паспорт!

Красимир Каменов – Къро, който тази сутрин бе брутално разстрелян в къщата си в предградие на Кейптаун, ЮАР, заедно с жената, с която живее на съпружески начала – Гери, един от гардовете си и икономката на къщата, от три месеца е бил хаберлия, че срещу него се готви покушение, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници в чужда спец.служба на територията на ЮАР.

Къщата му е била крепост, навсякъде е имало записващи камери, а самият той е ходел с бронежилетка, охранявана от гардове.

Днес сутринта трите деца не Къро – на 13, 11 и 8 години са били закарани с микробус в българското училище, където са учили, от охранител на Къро. Останалите охранители са отишли да тренират.

След като децата са били оставени в детската градина, микробусът, който ги е закарал се връща в дома на Къро и в мига, в който се отваря вратата за да влезе, два други микробуси изскачат и нахлуват заедно с него.

От тях наскачат деветима мъже, някои от които облечени в униформи с надпис DEA, а останалите – с жилетки POLICE.

Влизат в двора и започват да крещят на излезлия Къро и съпругата му Гери, както и на икономката и гарда – да легнат моментално по очи на земята.

Къро е извикал, че няма проблем, и че ще легнат с лице към земята.

Претърсват ги и им слагат белезници.

Питат дали има някой още в къщата, получават отговор – „не“, но претърсват целия район на двора и къщата, която се оказва наистина празна.

След което, както са легнали с лице към земята, първо разстрелват Къро с един куршум първо в главата, после в гърдите, а след това по същия начин – куршум в главата, после куршум в гърдите – разстрелват и жена му Гери, гарда му, и икономката на къщата.

Убийството буквално прилича на екзекуция.

Според източниците ни от чужда спец.служба, не бива да се изключва възможността обаче, да е имало свидетел на убийствата, като не дават никакви подробности по темата.

Изключително важно е да се отбележи, че жената, с която живее Къро – Гери е американска гражданка с американски паспорт, което означава, че американските служби също ще се заемат с разследване на зловещото престъпление.

Afera.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: САМО В АФЕРА! ЗЛОВЕЩИ ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА КЪРО С ПОЧЕРК НА ЕКЗЕКУЦИЯ! ЧЕТИРИМАТА СА УБИТИ С ПО ДВА ИЗСТРЕЛА – В ГЛАВАТА И ГЪРДИТЕ, ПРОСНАТИ ПО ОЧИ НА ЗЕМЯТА, С БЕЛЕЗНИЦИ! АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ЗАЕМАТ С РАЗСЛЕДВАНЕ, ТЪЙ КАТО ЖЕНАТА НА КЪРО Е АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН С АМЕРИКАНСКИ ПАСПОРТ! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!