Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Убийството на Къро, жена му и децата, свързано ли... Да се готви...

Николай Марков

Убийството на Къро, жена му и децата, свързано ли е по някакъв начин със заплахата за убийство на Главния прокурор Гешев, жената и децата му?Политическият гамбит у нас преминава в гореща фаза. Ще има реки от трупове в евроатлантическата ни кочина, както и предположих.
Да се готви... Николай Марков - Убийството на Къро, жена му и децата, свързано ли... | Facebook

Няма никаква коалия между ГЕРБ и ПП/ДБ.
Има само ротация на куролацията, която завършва с приключване на демокрацията. Мога само да предполагам защо се случва всичко това и кой дърпа конците на парцалените кукли. Впрочем, мисля, че едва сега прогресивните граждани разбират за какво става въпрос. Както и , че за никакъв евроатлантизъм и европейски ценности не става въпрос.
А за навързани в престъпна нишка свински черва! За гадове. Николай Марков - Няма никаква коалия между ГЕРБ и ПП/ДБ. Има... | Facebook

Питате мен кой ще поиска оставките на бандитите в парламента, кой ще им конфискува откраднатите от нас милиарди и кой ще ги вкара в затвора!? Добре питате мен, но нали коцето обеща да ви възроди и да въздаде справедливост. А коцето и коцетата не обелват и дума по темата, освен по избори, когато идват милионите от държавната субсидия. Защо ли? Затова искат само избори след избори, защото тарикатите добре знаят, че и да са първа политическа сила пак ще бъдат в изолация и винаги далеч от властта. Но не от парите за слугинаж на златно пръстче, ако въпреки глупостта ви все пак имате спомени за тия работи.
Аз имам план, но не съм политик! За проблемите си питайте коцетата..., засега. Николай Марков - Питате мен кой ще поиска оставките на бандитите в... | Facebook

Христо Иванов бил идеолога на бойковата реабилитация, защото се почесал по задника и му дошла наум гениални идея. А именно. ББ и мафиотската му пасмина щели да се "развиват и еволюират" в правилната посока. А посоката ще се задава от четирима глупака - Христо, Атанас, Кирчо и Асен. Лошото е, че не са чак толкова глупави и трупат милиони в офшорни сметки захранвани от бандита. И не само от него.
Боклуци са, да! Боклуци. Николай Марков - Христо Иванов бил идеолога на бойковата... | Facebook

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!