Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: ГЕРБ (и България?) може да изчезне, но целта е правителство, подкрепяно от ЕС и НАТО

България е на първо място в света по най-бързо намаляващо население

Днес се разсеятха всякакви съмнения, че всички така наречени "десни" партии, а именно - ГЕРБ, ППДБ, ДПС, са всъщност създадени и назначени от колониалните власти структури и политици

„ГЕРБ може да изчезне, но решението ни е правилно. Имаме подкрепа от Европа. Води ни отговорността в името на държавата. Единственият шанс да се случи нещо добро за България е да подкрепим кабинет на ПП-ДБ. С тях на практика нямаме различия. Целта е да се направи евроатлантическо правителство от партиите, подкрепяни от ЕС и НАТО“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

May be an image of 2 people, phone and text
Facebook

„Разбрахме, че ПП/ДБ не могат да направят с нас нищо с първия мандат, защото са поели ангажимент към техните избиратели. Не че ние не сме, но целта на всичко това е България и нейната геополитическа ориентация. След като гледахме какво са направили сградата на ЕК у нас вчера, не хвърляха по сградата на руското посолство, а по ЕК, която е вкарала у нас дотук 85 млрд. лв., а до 2030 г. още 50 млрд. И ние отиваме да я замеряме с червена боя“, продължи лидерът на ГЕРБ.

„Всичко странно съвпада с момента да се направи правителство. Защото от 2 години се говори за съдебна реформа и специално за този контрол на главния прокурор. Но сега изведнъж нещо се променя. Продължихме разговорите с колегите от ПП/ДБ. Направихме голяма крачка назад – отстъпихме, не се инатихме. Мария отиде и върна мандата днес с колегите.

Ще цитирам Христо Иванов, понеже участваше в срещите: „Преди да се раздадат мандатите, да се направи това, което сега се прави. Махаме го това. Оттатък стои стабилността на държавата“. Целта е да се направи евроатлантическо правителство от партиите, подкрепяни от ЕС и НАТО“, каза Борисов.

„Много трудно решение за тях. Много трудно и за нас. Какво ли не ми написаха – че съм предал ГЕРБ, че съм разтурил ГЕРБ, че съм разцепил ГЕРБ. Тука пише „европейско развитие на България“. Тука седи знамето на Украйна. И 5% да станем, ще сме европейска партия, която прави правилните неща“, заяви лидерът на ГЕРБ.

България е на първо място в света по най-бързо намаляващо население

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: obektivno.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!