Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕКШЪН! Гешев удря „касиерите“ на Бойко – братовчеда Ради, Гърнетата, Котараците: Narod.bg

Главният прокурор Иван Гешев, дал заявка, че ще изрине „политическия боклук“ от върха на държавата, се готви за първите удари срещу еманацията на мафията във властта – Бойко Борисов и неговите скрити „касиери“, разкри ексклузивно информатор на Narod.bg от ешелона на шайката.

Във Върховна прокуратура има събрани достатъчно доказателства за образуване на досъдебни производства срещу най-изявените ятаци на Бойко – Радослав Иванов, познат като „братовчеда Ради“, пернишките милионери Димитър Борисов – Митьо Гърнето и аверът му Иво Иванов – Праховеца, „футболистите“ Сашко и Кольо Митничаря, както и цялата фауна, населяваща митичния кръг „Котараците“.

От суровите данни е ясно, че срещу целия табун перачи на Бойко са събрани железни доказателства – документи, свидетелски показания и специални разузнавателни средства, които могат да уличат изброените лица в пране на пари в особено големи размери.

От началото на разследването до внасянето на обвинителен акт е въпрос на време, в което прокурорите да аргументират обвиненията с цел постигането на осъдителни присъди, обясни източникът на Narod.bg.

За „братовчеда Ради“ се говори, че е параван за колосално пране на пари, добити от обръчите на ГЕРБ, чрез няколко бизнес начинания, за които държавното обвинение е добре информирано.

Гърнетата от Перник са на мушката със серия обществени поръчки под крилото на ГЕРБ, за които до момента нито един прокурор не събра смелост да входира и привика милионерите на подсъдимата скамейка.

„Това време свърши, вече няма недосегаеми – войната, която Бойко обяви на Иван Гешев, ще вземе доста жертви от лагера на шайката“, убеден е източникът на Narod.bg.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ЕКШЪН в Narod.bg: Гешев удря „касиерите“ на Бойко – братовчеда Ради, Гърнетата, Котараците - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!