Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Баце изнудва! Гербаджията по комунистически тертип заплашва с глад и смърт най-бедните и нещастни български граждани.

ОТ ЮНИ НЯМА ПЕНСИИ.

ГЕРБАДЖИЯТА ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРТИП ЗАПЛАШВА С ГЛАД И СМЪРТ НАЙ-БЕДНИТЕ И НЕЩАСТНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.

Баце се изцепи: "Без правителство няма бюджет, без бюджет от юни няма да има пенсии!" Ужас!

May be an image of 3 people and text that says 'TDP продължаваме да работим за първи мандат. конституционно правителство също e вариант, каза той борисов: ако няма правителство, няма да има бюджет. без бюджет от юни няма да има пенсии BO 79 የማን euros news europ'

Той нищо не казва за някакви лоши последствия от неприемането на бюджета за властта, за депутатите, за стотиците хиляди държавни чиновници, за олигарсите, за алчните мързеливи софиянци, за "учените" от БАН, за гербаджиите... Не казва: "Няма да има заплати". Казва: "Няма да има пенсии". Защо?

Той пророкува зловещи последствия, "от юни няма да има пенсии", значи беди и трагедии, неминуеми за хората, останали без никакви доходи, само при най-безпомощните българи - пенсионерите. Това е смисълът на посланието.

Каква отвратителна гадост!

Пенсионерите у нас добре знаят, че те, без единствения си мизерен доход, който обидно и нечовешки е най-ниският в Европа (социалната пенсия за старост от 175 лева сега е 57 пъти по-малка от месечния брутен доход на един депутат от около 10 000 лева, в ЕС това число на разликата е около 10), с който и сега едва преживяват, без достатъчно храна, без отопление и без лекарства, тутакси ще измрат поголовно почти всички.

Никой никога по никакъв начин, братя, не трябва да отправя подобни садистични заплахи към най-ощетените и безпомощни членове на обществото, към своите родители! Никога! Никой!

Заплахата на банкянския селски тарикат излиза извън нормите на всякакъв морал и на всякакъв разум.

Този човек даже не може да схване, че фактически със заплахата си всява блуждаещи страхове и тревожност, възбужда обществена паника и осъществява грозен психичен тормоз върху милиони българи!

Срам ме е.

Колко е опасно да си алчен и прост!

акад. Петър Иванов

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!