Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ченгетата от ГЕРБ Младен Маринов и Христо Терзийски изгарят с обвинения: Narod.bg


Милиционерите от ГЕРБ Младен Маринов (вляво) и Христо Терзийски скоро ще лъснат по долни гащи

Ченгетата от ГЕРБ Младен Маринов и Христо Терзийски, и двамата бивши МВР министри, ще бъдат погълнати от прокурорския огън, който вече гори под краката на хунтата, съобщи са апломб източник на Narod.bg от държавното обвинение.

Оказва се, че в прокуратурата има готови разработки срещу двамата милиционери с контакти в сенчестия бизнес, по които може да им се поиска депутатският имунитет и от нищо-не правещи в парламента да се превърнат в обвиняеми кандидати за етажа на бай Ставри.

Според информацията става сдума за нерегламентирани контакти с оперативно интересни лица, за движение на парични суми без ясен произход и схеми за купуване на избори за ГЕРБ.

Към разработките може да бъдат прибавени и нови данни, получени по оперативен път, подчерта източникът на Narod.bg.

Обект на проверка е и далаверата с изтритите глоби в КАТ за 700 000 лева, която води до любимия милиционер на ГЕРБ Христо Терзийски, който по време на престъпленията е началник на Главна дирекция „Национална полиция“, част от която е „Пътна полиция“, и по-нагоре – до шофьора на боса от ВИС Мето Илиенски – тогавашния МВР шеф Младен Маринов.

Както единствени писахме Младен Маринов явно е усетил жегата зад ъгъла, защото ударно разпродавал имоти и се готвел да се изнася зад граница, зарязвайки парламента и прекалено опасните вече схеми на Бойко Борисов.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Драма в Narod.bg: Ченгетата от ГЕРБ Младен Маринов и Христо Терзийски изгарят с обвинения - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!