Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Има сделка. Кабинетът Габриел минава с рамо от Възраждане?

Документ от фондацията на Сорос: Мария Габриел е готова да тръгне срещу своите заради джендър равенството

Мария Габриел е излъгала, че има докторска титла... за да подгрее българите...

Правителство на "доктор" Баце и "доктор" Мария Габриел може да мине - само чрез тайно гласуване

Учени: Какъв ще бъде ефектът върху България, ако начело застане човек, приписал си академична степен...

Игри с кворума ще „пуснат“ правителството на Мария Габриел на гласуването в парламента, научи ФрогНюз. Основна заслуга за отпушването на поредното мракобесно управление на Бойко Борисов щяла да има прокремълската креатура на ГЕРБ – ”Възраждане”. ”Настана часът Копейката да върне жеста на Бойко, че го създаде и направи човек”, заяви отлично информиран източник пред ФрогНюз.

За да мине кабинетът Габриел, достатъчен брой депутати от «Възраждане» щели излязат от зала и да счупят кворума, а за да е сигурно, че планът няма да се провали, се обработват и няколко депутата от БСП. Емисари на ГЕРБ опитват да изпратят «в болничен» в деня на гласуването дори депутати от ПП-ДБ. 

Отчаяният ход на Борисов да разкрие близостта си с «Възраждане» идва след като хватката на ДПС около него се затегна с цирковите изпълнения на главния, зам.-главния и заместника на зам.-главния прокурор. Шоуто на Гешев върна на масата и темата, която вади Борисов от кожата му – скандалът с пране на пари за 5 милиона евро Барселонагейт. Излизането на Гешев в отпуска обаче дава сигнали за сделка и на този фронт. Така възцаряването на кошмара на българското управление от последните 20 години – коалиция ГЕРБ-ДПС, този път с рамо от антибългарската „Възраждане“, изглежда почти необратимо. 

Видима демонстрация на сключената сделка за коалиция от ада - ГЕРБ-ДПС-Възраждане - е днешното разпределение на председателските места в парламентарните комисии. Антикорупционната комисия се взима от... ГЕРБ, МВР – от ДПС. Регионалната комисия отново отива при патерицата на ДПС - Има Такъв Народ. Припомняме, че те излязоха на война срещу собственото си правителство, когато Петков и Василев отказаха да раздадат поредните милиарди за пътища на същите строителни фирми на ГЕРБ и ДПС, „изяли“ асфалта с няколко сантиметра. 

А за да няма съмнение, че всички евроатлантически заявки по линия на ГЕРБ са пълен фарс, Копейкин ще получи икономическата комисия, през която минават решенията за оръжията на Украйна. Остава въпросът как ГЕРБ и най-вече премиерът Мария Габриел ще обяснят в Европа отличното си взаимодействие с антиевропейската партия, която работи за Кремъл. Или пък „Възраждане“ ще трябва да обяснява как оръжия за Украйна продължават да заминават, защото практически няма вариант управляващата партия ГЕРБ да откаже на НАТО и на американците.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Има сделка. Кабинетът Габриел минава с рамо от Възраждане? frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!