Narod.bg: Иван Гешев арестува Дидо Дънката, човекът с парите зад „Мис ГЕРБ“

Един от първите гербопитеци, който ще изгори във войната на хунтата срещу Иван Гешев, ще бъде сенчестият мултимилионер Даниел Славов – Дидо Дънката, научи Narod.bg от високопоставен източник в прокуратурата.

Обвинител №1 е решил да посече от корен схемите на ГЕРБ с купуването на гласове, благодарение на които Бойко 12 години, с кратки прекъсвания, бе премиер на България.

За да спре порочната схема, новият враг №1 на шайката е твърдо решен да удари хората с пари в ГЕРБ или в обръчите около Борисов. Затова и Дидо Дънката вече е окичен с мишена на гърба, разкри информаторът на Narod.bg.

Бившият митничар е повече от удобен и дори не са нужни много усилия, за да бъде арестуван и обвинен – не е тайна, че с парите му засуканата варненка Славена Точева, наричана „Мис ГЕРБ“, е депутат за пореден път заради безобразното пазаруване на преференции, за което калинката дори се разследва от МВР. Срещу Точева, спрягана като част от харема „Мата Хари“, се водят 3 производства под наблюдението на Районната прокуратура във Варна.

Бившата хостеса с мъж – наркотрафикант в испански затвор няма пари за такава мащабна схема, нейният ментор Дидо Дънката има повече от достатъчно, сега държавните обвинители трябва само да свържат две и две, доволен е прокурорският ни източник.

А повод да свият сърмите на наглите гербаджии – дал Господ. На изборите на 4 април варненската прима Славена Точева покори нови преференциални върхове. На вота никому неизвестната кръчмарка спечели 10 155 лични предпочитания. Водачът на листата Даниел Митов е с 4339, а вторият Красен Кралев – с 2996, а Точева бе поставена на трета позиция, но финишира първа.

Както твърдят разследващите – след неистово купуване на гласове с парите на Дидо Дънката.

На 2 октомври 2022 г. палавницата спечели 7306 преференции, а звездата й изгря през април 2021 г., когато с над 6000 от 25-о място финишира втора. До ден днешен липсва правдоподобно официално обяснение за неудържимия възход на неизвестната довчера млада дама, която очаровала гласуващите главно във варненските села.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: НОВИНА в Narod.bg: Иван Гешев арестува Дидо Дънката, човекът с парите зад „Мис ГЕРБ“ - Narod.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!