Сензационен запис! Гешев към Сарафов: Нали знаеш, похарчиха и мене, и тебе

Предполага се, че разговорът може да се е състоял в неделя, след връщането на Гешев от Америка

Искам да ти кажа само да знаеш, че не се прощаваме. Играта продължава. Прегрупираме се - кой на каква позиция е, но приятелството си е приятелство, казва Сарафов на Гешев

Сензационен запис е получен на пощенската кутия на ПИК.

Медията не гарантира за неговата автентичност. 

Заглавието на имейла е "Част от разработка на ДАНС". Гласовете в записа приличат категорично на гласовете на главния прокурор Иван Гешев и заместника му Борислав Сарафов.

В разговора Сарафов се кълне във вечна вярност на Иван Гешев, когото малко по-късно предаде.  

Предполага се, че става дума за телефонен разговор между главния прокурор и колегата му от последните дни. Предполага се дори, че разговорът може да се е състоял в неделя, след връщането на Гешев от Америка. 

Аудиофайлът започва с обяснение на Сарафов, че отиват с жена му да купуват играчки за подаръци за децата, тъй като едно от тях има рожден ден.

"Искам да ти кажа само да знаеш, че не се прощаваме. Играта продължава. Прегрупираме се - кой на каква позиция е, но приятелството си е приятелство. Ние оставаме да бъдем и приятели. И това, което си говорихме с тебе, ако си спомняш на морето на семинара на "Ханс Зайдел" в Поморие, остава в сила. Аз разчитам на теб и ти бъди убеден, че разчиташ на мен", казва гласът, който изключително много прилича на гласа на зам.-главния прокурор Борислав Сарафов.

"Благодаря ти. Само че нали знаеш, че те похарчиха и тебе", репликира другият глас, който прилича на гласа на главния прокурор Иван Гешев. 

"Еми сигурно, ама какво да се прави", отговаря гласът, изключително приличащ на този на Борислав Сарафов.

"И мене. И така. Да сме живи и здрави. Важното е да си гледаме децата", констатира събеседникът, за когото се предполага, че е Иван Гешев. 

"Затова ти казвам, каквото и да стане, където и да е, приятелството, моето към теб, е налично", казва още мъжът, чийто глас изключително много прилича на този на Борислав Сарафов. 

Припомняме, че вчера се разразиха безпрецедентни събития в съдебната система. Главният прокурор Иван Гешев разкри за опит за преврат срещу него, в който участва и Борислав Сарафов. По-късно Сарафов излезе и в изявление обяви, че се страхува за живота си от Иван Гешев и поиска да му бъде назначена охрана. 

Ето и целия разговор:  

Б.С.: Аз пътувам с момента, с жена ми, пътуваме да купуваме играчки на децата, че имаме рожден ден. Ще се видим утре.

Задължително.

И.Г.: 9 и половина….

Б.С.: Искам да ти кажа само да знаеш, че не се прощаваме. Играта продължава. Прегрупираме се - кой на каква позиция е, но приятелството си е приятелство. Ние оставаме да бъдем и приятели. И това, което си говорихме с тебе, ако си спомняш на морето на семинара на "Ханз Зайдел" в Поморие, това остава в сила. Аз разчитам на теб и ти бъди убеден, че разчиташ на мен

И.Г.: Благодаря ти. Само че нали съзнаваш, че те похарчиха и тебе?

Б.С.: Еми сигурно, ама какво да се прави?!

И.Г.: И мене. И така. Да сме живи и здрави. Важното е да си гледаме децата.

Б.С.: Еми аз затова ти казвам, каквото и да стане, където и да е, приятелството, моето към теб е налично. Да знаеш, какво точно и да става, убеден съм в това.

И.Г.: И моето така, повярвай ми!

Б.С.: Нема да мога да дойда, с жена ми пътуваме сега.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Сензационен запис! Гешев към Сарафов: Нали знаеш, похарчиха и мене, и тебе

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!