Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СТАВА СТРАШНО! Крадливи кметове на ГЕРБ пропяват за схемите – идва Иван Гешев: Narod.bg

Крадливи кметове на ГЕРБ изпаднаха в паника след открито обявената от Иван Гешев война на Бойко Борисов и криминалната хунта, потвърдиха източници на Narod.bg от най-компрометираните области в България.

По-рано днес прокурор №1 хвърли няколко бомби – че Бойко му е предложил да отиде посланик в Израел или Турция, за да освободи поста и не пречи на схемите, които „политическият боклук“, по думите на Гешев, върти на гърба на народа от десетилетия.

За да го „убедят“, Бойко и компания разпитвали къде е семейството на прокурор №1, което се оказа зад граница в „приятелска държава с приятелска прокуратура“.

Атака срещу Гешев е отбелязана с криминална панделка – прокурор признал пред своя шеф, че от хора на Борисов е дошло искане разследването за пране на над 5 милиона евро с „Барселонагейт“ и любовницата „Мис Бикини“ Борислава Йовчева, да бъде прекратено.

Сега е ред на Иван Гешев да покаже, че е български магистрат, пръв сред равни – според нашия източник ще се започнат десетки разследвания срещу крадливи кметове на ГЕРБ, ощетили бюджета с милиарди покрай криминално проведените през годините обществени поръчки, които пълнеха чекмеджето с евро по 500 и златни кюлчета.

Смята се, че някои от пробитите градоначалници ще се опитат да спасят кожата, като пропеят по чия заповед са отклонявали милиони и дали пътят на парите в последствие не води към Банкя.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: СТАВА СТРАШНО в Narod.bg: Крадливи кметове на ГЕРБ пропяват за схемите - идва Иван Гешев - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!