Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Убити с помощтта на диети: Учените разкриха план на глобалистите

Игор Пшеничников

След внедряването на тези установки от човечеството ще останат шепа хора. А тези, които оцелеят, ще станат слаби и болнави същества. За това обаче призовават ООН и Световният икономически форум в Давос. Онези, които се опитват да им възразят, са заглушени. Защо "безмесната диета" е наравно с абортите, легализирането на наркотиците и евтаназията, прочетете в материала на "Цариград".

Глобалисткият елит се прекланя пред нова световна „религия“, наречена „климатичен дневен ред“. Борбата срещу "глобалното затопляне" трябва да бъде спечелена чрез намаляване на емисиите на парникови газове.

Тази теза се ражда в недрата на Световния икономически форум (СИФ) в Давос и непрекъснато се пропагандира от глобалистите на всички нива. И преди всичко в ООН.

Самото човечество е хвърлено на олтара на "религията". То е поканено да се откаже от консумацията на месо, тъй като "животните са един от източниците на парникови газове". Кравите, разбирате ли, в процеса на живота си отделят газове, които вредят на климата.

Щурци за обяд

Наскоро Грийнпийс публикува доклад, според който европейските селскостопански животни отделят 704 милиона тона въглероден диоксид, което надвишава емисиите от автомобилния транспорт, които се оценяват на 655 милиона тона в тази част на света.

Тези необосновани данни трябваше да уплашат хората, които са на път да се "задушат" заради крави и други животни, които се отглеждат за клане.

Тази тема вече е толкова дълбоко вкоренена на Запад, че даде повод за развитието на нова индустрия в производството на храни - производството на изкуствено месо. Съединените щати са особено успешни в това отношение.

Част от информационната програма за отказ от месо се превърна в зомбирана пропаганда на западното общество за консумация на насекоми, които уж са „пълноценен източник на протеини“.

На рафтовете на американските и европейските магазини можете да намерите продукти, частично направени от "хлебарки, щурци и буболечки", както е посочено на етикета на тези продукти. В европейските училища на учениците се рекламират с бургери от червеи, буболечки и други гадости. Какво наистина се случва?

Учените призовават да се яде месо

Скорошен специален брой на списанието Animal Frontiers, публикувано от Американското общество за наука за животните, публикува поредица от статии.

Десетки учени настояват за публични „научни доказателства, че яденето на месо е нездравословно и вредно за планетата“. Те предупреждават срещу призивите на глобалистките елити за растителна диета и твърдят:

"Хората в бедните страни с ниска консумация на месо често страдат от забавяне на растежа, недохранване и анемия, причинени от липсата на жизненоважни хранителни вещества и протеини."

И така, в една от статиите на специалния брой на Animal Frontiers, наречен „Предизвикателства и възможности за определяне на ролята и стойността на месото за нашето глобално общество и икономика“, учените пишат:

"Днес, въпреки изключителното икономическо значение на производството на месо в развитите страни и критичния принос на храненето за световното човешко здраве, призивите за драстично намаляване на добитъка и производството на месо често се свързват с твърдения, че растителните и клетъчните храни могат и ще заменят адекватно месото и мляко за устойчиво хранене на 10 милиарда души по света."

Както медиите, така и политиците, се посочва в статията, „цитират публикации във високопоставени научни списания, за да дисбалансират аргументите срещу месото като нездравословен хранителен избор“.

Честните учени, които се опитват да надигнат глас срещу глобалисткия фанатизъм, просто са заглушени на Запад:

"Въпреки че (масовите) изследвания често използват необосновани предположения, които са оспорени въз основа на доказателства, често е трудно да се публикуват констатации, които се отклоняват от институционализирания разказ", се казва в статията.

Авторите на публикацията разобличават абсурда на искането на глобалистите:

"Реториката срещу месото се разшири до екологичния дебат за преживните животни, на които се приписват емисиите на парникови газове".

"Тези твърдения пренебрегват големия брой диви преживни животни и техния принос към естествения въглероден цикъл през хилядолетията", казват учените.

Наистина, ако следваме логиката на глобалистите, тогава е необходимо да се унищожат не само животновъдството и говедовъдството, но и всички диви животни по света, които са хиляди пъти повече от световното животновъдство.

В допълнение, теоретиците на свободата от месо пренебрегват "уникалната способност на добитъка (особено преживните) да произвежда богата на хранителни вещества храна от растения, които хората не използват за храна."

Три аргумента от Дъблинската декларация

В края на миналата година няколко учени издадоха така наречената Дъблинска декларация. Този документ има за цел да „даде глас на многото учени по света, които усърдно, честно и успешно провеждат изследвания в различни дисциплини, за да развият балансиран възглед за бъдещето на животновъдството“.

Тази декларация всъщност е упрек към глобалистките планове да поставят човечеството на „безмесна диета“.

Има смисъл да цитирам обширен пасаж от този документ. Неговите инициатори изтъкват три аргумента в полза на месото:

- Животинските продукти съдържат много основни хранителни вещества и други полезни за здравето съединения, много от които липсват в диетите по света – дори сред населението с по-високи доходи:

- хората с достатъчно ресурси могат да се хранят адекватно чрез силно ограничаване на месото, млечните продукти и яйцата, но този подход не трябва да се препоръчва за хора с повишени нужди като малки деца и юноши, бременни и кърмещи жени, жени в репродуктивна възраст, възрастни хора и хронично болните;

- Най-високите стандарти на биоеволюционни, антропологични, физиологични и епидемиологични данни подчертават, че редовната консумация на месо, млечни продукти и яйца като част от добре балансирана диета е полезна за хората.

Според американското издание Zerohedge.com „хиляди учени по света вече са се присъединили към Дъблинската декларация“.

Изданието отбелязва, че „про-веганските изследвания обикновено се финансират от глобалистки институции като ООН и СИФ, които ясно дадоха да се разбере, че искат месото да се превърне в „рядко срещано лакомство“, а не в основна храна“.

ООН, чиято бюрокрация е подчинена на Световния икономически форум, казва, че целта й е диетата на хората да бъде без месо и млечни продукти до 2050 г., за да се „бори с изменението на климата“.

Дори и да се смята, че има истинска климатична криза, въпреки липсата на доказателства в подкрепа на тази шумотевица, все пак остава фактът, че „газовите емисии“ от добитъка представляват незначителна част от предполагаемите „парникови газове“.

Нездравословно? Абсурд!

В допълнение към истерията с „промените на климата“, глобалистите се опитват да изплашат хората от месото, използвайки фалшиви опасения за здравето.

Необоснованите твърдения за рискове за здравето се разпространяват както с помощта на научни, така и на масови либерални медии.

Учебнически пример за такива публикации е „Изследването на глобалното бреме на заболяванията, нараняванията и рисковите фактори“, публикувано в реномираното списание The Lancet. Изданието предупреждава за "опасностите" от месото.

Д-р Алис Стантън от Кралския колеж по хирурзи в Ирландия, един от авторите и инициаторите на Дъблинската декларация, отбелязва:

"Публикувано рецензирано доказателство потвърждава, че „Изследването на глобалното бреме на болестите...“ на The Lancet, което твърди, че яденето дори на малки количества червено месо е вредно за здравето, е фатално научно погрешно..."

" Всъщност избягването на прясно месо и млечни продукти продуктите от диетата ще навредят на здравето. Това ще засегне особено жените, децата, възрастните хора и хората с ниски доходи", пише той.

Как да си направим "рядък деликатес" от месо

Както отбелязва Zerohedge.com, основният инструмент ще бъде данъчното облагане на фермерите и земеделските продукти, което ще доведе до изкуствено повишаване на цените. По този начин глобалистите се надяват да прогонят голяма част от населението от месото, правейки този продукт недостъпен.

Това е същата тактика, която глобалистите използват, за да отблъскват хората от „изкопаемите горива“: след като са постигнали катастрофално увеличение на цените на енергията, глобалистите убеждават населението, по-специално Европа, да намали своето потребление.

Ако цената е проблем и хората все още се нуждаят от протеини, глобалистите предлагат да се ядат буболечки вместо месо.

Факторът на цените на храните със сигурност ще доведе до световен глад и ще "направи невъзможно поддържането на сегашното население", което ще бъде съзнателно намалено - до "златния милиард", а може би и по-малко.

С други думи, призивът за отказ от ядене на месо е брънка от същата сатанинска глобалистка верига, която е нанизана със сексуални извращения, аборти, наркотици, евтаназия, канибализъм, провокиране на войни и други неща, които целят смъртта на човечеството.

Превод: СМ

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Убити с помощтта на диети: Учените разкриха план на глобалистите - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!