Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какво означава "Ден на Европа" приятели?.. Отвъд демагогията и популизма...

Николай Марков

Отвъд демагогията и популизма.

Какво означава "Ден на Европа" приятели? Всъщност, нищо. Една лицемерна поза, която трябва да прикрие разочарованието на някои европейски икономически лобита от разгрома на хитлеро-фашизма. Кой в крайна сметка победи нацистите? Германия ли? Франция? Великобритания? САЩ? Да не би България, Италия, Испания, Гърция, Белгия или някоя друга държава членка на Европейският съюз да е победила хитлеро-фашизма, но да е станало толкова тайно, че никой да не е разбрал? И да не би случайно Полша или днешна Украйна да са победили нацистите?

Денят на ЕВропа, господа, е отровен плод на европейската демагогия и популизъм. Задачата му е да прикрие истинския празник, а именно военният разгром на хитлеро-фашизмът, произведен именно в ценрална Европа и икономически подпомаган от САЩ. Нима Япония, която днес възвръща милитаристичния си характер не е същата, която беше верен военен партньор на най-смъртоностната военна машина в света - германската. Каква беше целта на тази машина? Да реализира световно господство чрез използване на военна сила и пълно етническо прочистване.

Каква празнува ЕВропа днес?

Празнува своя разгром и неспособност да се запази от тъмните сили, които са обсебили напълно нейното болно тяло. Тъмни сили, които и днес раждат паравоенни формирования на пречупения кръст във всички европейски държави със същата стара цел - пълно унищожение на Русия, пълно изтребление на руския народ и физическо унищожение на всички славяни. Това е крайната цел!

Но.

No photo description available.
Facebook

Кат Русия няма втора, тъй могъща на света! Честит празник Русия.

Николай Марков

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!