Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Байдън, говорейки за Тръмп: Не можем да позволим на Обама да спечели изборите отново

Президентът на САЩ Джо Байдън коментира, че не бива да се допуска предшественикът му Доналд Тръмп да спечели изборите през 2024 г. и да се завърне на поста, но се обърка и първо каза името на Барак Обама.

"Не можем да позволим на Обама.... На същият човек, който беше президент преди четири години, да спечели тези избори", заяви американският президент в интервю за MSNBC.

Запитан какви са разликите между него и Тръмп, Байдън на три пъти подчерта: "Във всичко".

Служител на администрацията се опитва да прекъсне въпроса към Байдън, но той все пак отговаря: "Не можем да позволим на Обама да спечели отново".

Президентът обяви на 25 април, че ще се кандидатира за нов мандат, а Тръмп стори това още през ноември 2022 г. Самите избори ще се състоят през ноември 2024 г.

В интервюто Джо Байдън подчерта, че неговият голям коз е мъдростта му, придобита от годините. В момента Байдън е на 80 г., а ако завърши успешно евентуалния си втори мандат, ще бъде на 86 години.

"Придобил съм адски много мъдрост и знам повече от огромното мнозинство хора. Аз съм по-опитен от всеки, който някога се е кандидатирал за този пост. И мисля, че съм доказал, че съм почтен, а също и ефективен", коментира демократът и така контрира критиките сред избирателите, които считат именно напредналата му възраст за минус.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Байдън, говорейки за Тръмп: Не можем да позволим на Обама да спечели изборите отново | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!