РАЗКРИТИЕ: Атентатът срещу Гешев – менте като „стрелбата“ срещу Ахмед Доган (ФАКТИТЕ)

Атентатът срещу главния прокурор Иван Гешев е менте точно като „стрелбата“ срещу Ахмед Доган преди десет години. В това е категоричен дисидентът Петър Бояджиев, който научил истината от източник на много високо ниво в държавата.

Narod.bg припомня, че на 19 януари 2013-а лидерът на ДПС Ахмед Доган бе нападнат от въоръжения с газов пистолет Октай Енимехмедов, докато четеше доклада си на Осмата национална конференция на партията в НДК.

Трите опита на Октай да произведе изстрел се оказаха неуспешни, тъй като пистолетът засече.

И трите съдебни инстанции бяха категорични, че няма доказателства за опит за убийство, а само за по-лекото обвинение – закана. Затова и Енимехмедов получи ефективна присъда от 3 години и половина затвор, която излежа и излезе на свобода през октомври 2016-а.

Според Петър Бояджиев и при „атентата“ срещу Гешев, и при „стрелбата“ по Доган пръст има сегашният шеф на следствието Борислав Сарафов.

Ето какво написа дисидентът, който от години живее във Франция:

По повод на тъй нареченият атентат срещу Гешев имам какво да кажа. Борислав Сарафов е прокурорът, който прикри поръчителя на сценичният опит за преврат срещу Доган.

Поръчителят беше самият Доган и поради една грешка на Христо Бисеров един следовател попадна на следата. Тогава Борислав Сарафов се намеси и чрез процедура скри следата за поръчителя и изпрати на съд нещастния манипулиран глупчо.

Източникът ми на информация е на възможното най-високо ниво на надеждност. Прави чест на Атанасов, че веднага и публично се ангажира с тезата за инсценировка. Готов съм да се извиня, ако някога изкарат на бял свят поръчителя на тъй наречения атентат.

Пиша това, защото може отново да ни покажат някой манипулиран нещастник, както при Доган. Както виждате, играчите са същите, Борислав Сарафов ще открива.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: РАЗКРИТИЕ: Атентатът срещу Гешев - менте като „стрелбата“ срещу Ахмед Доган (ФАКТИТЕ) - Narod.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!