Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте автентичната реакция на ГЕРБ при разкритието: Гешев е бил сам (УДИВИТЕЛНИ КАДРИ)

Реакция на удивление, опулени очи, стиснати зъби и изкривени невярващо физиономии показаха кадри в пленарната зала на депутатите от ГЕРБ по време на изслушването на вътрешния министър Иван Демерджиев. МВР шефът от служебния кабинет бе извикан в Народното събрание, за да отговаря на въпросите на народните избраници за опита за атентат срещу главния прокурор Иван Гешев от 1 май по обяд. 

"От самото начало следя развитието по този казус. В автомобила, който е бил обект на това взривяване не е имало членове на семейството г-н Гешев. Бил е сам, маршрутът е бил обичаен. Видях автомобила, има незначителни щети - дупка във фара". 

С тези думи Демерджиев "взриви" блока на ГЕРБ в пленарната зала. Защото именно депутатите на Бойко Борисов първи се хвърлиха да защитят главния прокурор след опита за покушение по пътя Самоков-София малко преди визитата му в Турция. 

На същия фон обаче законотворците от Продължаваме промяната-Демократична България показаха видимо задоволство от чутото от трибуната. А по-късно поискаха чрез лидера на ДСБ ген. Атанас Атанасов оставката на зам.-главния прокурор и шеф на Националната следствена служба Борислав Сарафов. 

„Аз лично видях автомобила, пострадал от този взрив. Има незначителни щети по него, които се изразяват в дупка в единия фар и проникване на сачма от рикошет в него. Няма никакви други щети. Видът но взривното устройство не позволява ударната вълна или отломки да проникнат в купето на този брониран автомобил“, каза още днес МВР шефът.

May be an image of text
Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нарече "шокиращи" данните, изнесени от министър Демерджиев, но напомни, че вече е можело да има редовен кабинет, а не да бъдат изслушвани служебни министри.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Вижте автентичната реакция на ГЕРБ при разкритието: Гешев е бил сам (УДИВИТЕЛНИ КАДРИ) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!