Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Като каква тази жена е била в кола на НСО? Още повече, че Гешев май е ходил в командировка по работа. Какво прави жена и две деца в колата?

Разбрахме всички, че това е страшен, нечуван и невиждан атентат срещу пазителя на престъпността /опс, лапсус - на закона/. Дотук- добре. То, както се казва, на главен прокурор не случихме и на атентантори не случихме.

Аз лично не разбрах друго и ми стана интересно от професионална гледна точка. Гешев, доколкото е обществено известно, не е женен, а живее на семейни начала с някаква жена /която пък имала някакви отношения с някакви свидетели по едно дело на Иванчева/ и има деца. Злите езици говорят, че била голям талант, от танцьорка на пилон станала адвокат. Няма лошо, явно е амбициозна жена. И добре, да са му живи и здрави. Но пък пък правна фигура "жената до Гешев" няма. Като каква тази жена е била в кола на НСО? Още повече, че Гешев май е ходил в командировка по работа. Какво прави жена и две деца в колата?

И питам - при липса на уредени в закона отношения при фактическо съжителство, трябва ли данъкоплатците да плащаме за всяка любовница на някой от властта, НСО да я разкарва с охрана и бронирани автомобили?

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Като каква тази жена е била в кола на НСО? Още повече, че Гешев май е ходил в командировка по работа. Какво прави жена и две деца в колата?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!