Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Налага се да пораснем много бързо... доста хора вече осъзнават съвсем реалната опасност

Todor Belenski

Налага се да пораснем много бързо като общество. В момента текат няколко процеса, чието историческо развитие ще предопредели дали ще запазим държавността си.

Първият процес е военното преразпределяне на зоните на влияние. Дори базовите познания по военно дело са достатъчни, за да разберете, че ако САЩ не иска да загуби прокси войната в Украйна, скоро ще са нужни множество чужди военни, които да бъдат изпратени на фронта срещу руснаците.

Новият Посланик иструктира Председателят на парламента за българската армия и подкрепата за Украйна

Почти никаква е възможността това да бъдат американски военни. Няма да бъдат и турски, предвид че Ердоган няма да играе придатък на никого. Френският легион участва в бойни действия в Либия, има и разположени в Сирия. Предвид обстановката във Франция в момента, със сигурност няма да има множество френски части. Страните от Средна Европа също няма да са много навити да стават пушечно месо. Остават поляци, шепичка балтийци и взорът се насочва към нас и румънците.

Многочисленият поход за мир много ясно показа, че доста хора вече осъзнават съвсем реалната опасност. Въпросът много отдавна не е на чия страна сте в конфликта, а готови ли сте да участвате в него. Затова и в основните медии пропагандата постепенно преминава на ново ниво.

По естествен път стигаме до следващия въпрос, а именно еврозоната. В този й вид тя представлява колониален инструмент. По-дълбока интеграция означава тотално затъване в тресавището. Много често привържениците й използват като аргумент, че левът е вързан към еврото. Но пропускат да споменат, че ако това стане неизгодно за нас, веднага можем да се отвържем и да си изберем по-сигурна котва.

Наглед двете теми не са свързани, но имат много общо. Държави като нашата могат да бъдат пряко подчинени с външната си политика, ако сме с обща валута. Чисто и просто ЕЦБ може да ни спре парите. Пропагандата вече минава всякакви предели на нормалността, като виждате обществена поръчка в обществената медия БНТ, която ще ни информира колко ще забогатеем с еврото.

May be an image of text

ЦАИС ЕОП

При положение, че предстои референдум по темата, това си е чисто и просто купуване на още време за пропаганда на апологетите му.

Третият основен проблем са веригите от НПО-та. Разгледайте основните от тях и финансиращите ги. Фондациите "Образование без граници" и "Заедно в час". Ние имаме ли си изобщо представа доколко те са проникнали в образованието ни? Стипендиантите им са по всички училища и университети. И новите им програми са като протоколите за Ковида. На втората снимка виждате ясно кой стои зад тях.

Обърнете внимание и на многото неправителствени организации в социалния сектор. Идеята им е социалните помощи да бъдат отнети от прерогативите на държавата и да бъдат заменени с частни интереси, превръщайки ги в услуги.

Ако разгледате кампаниите ще ви направят впечатление също кампании на жените бежанки, католически организации, както и такива, свързани с джендър правата. За да не съм голословен, прегледайте и третата снимка или направо разгледайте в сайта на НПО организациите в секцията финансиране. Немалка част от тях ще забележите, че дори не си правят труда да ги превеждат на български език.

May be an image of map and text that says 'o6pa3oBaHиe 3aHac KaHaKaAemиR y4иTeли HawиTe napTHbopи y4eHиuи HoBиHи noAKpeneTe AMERICA AMERICAFOR FOR BULGARIA Iceland Liechtensteir BижnoBe4e Active citizens FOUNDATION acouиauиR (ocHoBeHnapTHbop) napTHbop) UNITED STATES EMBASSY noblegraphics Ho SHKOLO ABC DESIGN & COMMUNICATION SINCE 1998'

May be an image of text that says 'в подкрепа на украйна The European Commissions opens call or proposals for AMIF grants срок кандидатстване' Commission (EC) Transnational Actions нпо портал for for начало конкурс за финансова подкрепа ценности' харесвам страницата инициативи 2023г институт общество софия фондация работилница конкурс набиране линк актуално проект „права страницата граждански инициативи' обявяват Bulgaria Small Program линк U.S. TMENT STATEU. S.E EMBASSY SOFIA, PUBLIC DIPLOMACY SECTIONNotice ofFunding OpportunityFunding unding Opportunity Title: актуално страницата предложения за финансиране мобилизират гласоподавателите европейските избори през срок акандидатстване 05.04.2023 2023г актуално които целят'

Отворени програми за кандидатстване 2022 | Финансиране на проекти и инициативи на НПО

Няма да видите проекти, свързани с българската култура и история, с православието, военната и индустриалната ни памет или книжовност. Всеки е длъжен да направи своя избор - да защити собствената си страна, природа, държавност и обичаи или да стане предател към нацията си. Място за покриване, лавиране и снишаване няма. Залогът е изключително висок!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!