Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ББ като същински бистришки тигър искрено си вярва, че може да вкара три гола в един договорен в американското посолство мач

Николай Марков

Не влизайте в тяхната матрица! Тези представляват малцинството.

Позорището наричано неправилно "парламент" е срам за хилядолетната българска държава и нация. Парламентарният ситком представя на българските зрители най-новия си трик - хеттрик. ББ като същински бистришки тигър искрено си вярва, че може да вкара три гола в един договорен в американското посолство мач. Спомняте си похожденията му три пъти за една седмица в посолството за договаряне на мача. Сега ги гледам тия всички аутсайдери и им се чудя на акъла. Сигурно разчитат да сме забравили, че "допирните им точки" не се случват сега пред очите ни, както искат да внушат, а именно при воаяжа им по посолствата още преди поредните фалшифицирани избори. И какво искат да ни покажат от няколко дни по телевизиите?

Всъщност нищо. Просто искат да ни внушат, че всичко се случва тук и сега, както и че те решават нещата пред очите на всички нас. Де да беше вярно! Истината е, че от тия палячовци нищо не зависи, освен падналата им поредна възможност да се доберат с общи усилия до поредните милиарди от ЕС за ограбване. Това ги превръща в смислени приятели и "допирните точки" се появяват. Моето предложение е много просто - оставки, съд и затвор! Нищо друго.

Сега и веднага.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!