Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гонят Роналдо от Ал Насър

Кристиано Роналдо ще бъде уволнен от Ал Наср, втория в класирането на Първа лига на Саудитска Арабия. Мохамед бин Салман, престолонаследникът на Саудитска Арабия и лидер в сянка на клуба от Рияд, е решил да се раздели с Кристиано през лятото на тази година, тъй като е недоволен от отношението и представянето на португалеца с фланелката на саудитците, пишат от El Futbolero. 

Цитираният източник казва още, че арабите са решили да не разчитат на играч, който има колосална заплата от 200 милиона евро годишно, но който не оправдава очакванията и е емоционално нестабилен. Договорът на Роналдо с Ал Насър изтича през юни 2025 г. 

Кристиано Роналдо не преживява много добър сезон, откакто пристигна в Ал Наср Рияд. Въпреки че на индивидуално ниво неговите показатели са добри (14 отбелязани гола в 14 мача), жълто-сините вече не са лидери в класирането, като са на второ място с 53 точки, на 3 точки зад Ал Итихад. 

Ал Наср отпадна от полуфиналите на Купата на Краля в Саудитска Арабия, след като беше победен с 0:1 от Ал Уехда. 

Освен отпадането от Купата, Ал Наср отпадна и от Суперкупата на Саудитска Арабия. Отборът на Роналдо загуби на полуфиналите срещу Ал Итихад с 1:3 през януари. 

За Ал Наср следва двубоят с Ал Раед на 28 април в 24-ия кръг от първенството на Саудитска Арабия.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Гонят Роналдо от Ал Насър - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!