Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Те дори не разбраха, защото бяха заети с шегички и колажи от свадата

Кристиян Шкварек

Цял ден абсолютно всички от Демократичната Общност се занимават с драмата покрай Манол Пейков и Костадинов. Единият обидил другия. Постове, колажи, шеги, снимки.

По същото време ППДБ и ГЕРБ седнаха да обсъждат обща управленска програма. С конкретика - политики, условия, че дори времетраене на коалиционно правителство от 18 месеца. Това е най-голямата крачка към коалиция до този момент - много по-голяма и от гласуването на председател на НС и от лидерската среща. И вече формална индулгенция на "Добрите" към "Лошите" - открита заявка, че с тях може да се управлява, а "чегъртането на модела" е в миналото.

Този повратен момент взе че мина без никаква негативна реакция от иначе истеричната, критична и изпадналата в паника от потенциалния брак с "mafiqta" демократична общност. Те дори не разбраха, защото бяха заети с шегички и колажи от свадата.

Ако вярвах в мисловния капацитет на ДБ направо щях да заподозра, че циркът в НС с Костадинов го направиха тъкмо за отвличане на вниманието на собствените си сектанти, докато сядат да редят вече открито кабинета с ГЕРБ. 🙂 Но не вярвам.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!