Десетки роднини на Байдън са разследвани за незаконно финансиране

Още десетки роднини на президента на САЩ Джо Байдън ще бъдат разкрити за получаване на пари от чуждестранни субекти. 

Това обяви в неделя председателят на комисията по надзор на Камарата на представителите (долната камара) на американския Конгрес Джеймс Комър за Fox News. 

Комър каза, че броят на замесените членове на семейството на Байдън ще скочи от 9 на най-малко 12, като синът на президента Хънтър и чуждестранните сделки на брат му Франк са само върхът на айсберга.

Най-популярният и най-обичан президент на САЩ обяви, че ще се кандитатира за народната любов отново

"Искам да кажа, това е цялото семейство, каза Комър. Нито един от тези членове на семейството, не е имал способността да направи нещо, за да повлияе на външната политика, освен големия човек, Джо Байдън." 

Байдън: Транссексуалните американци формират душата на нашата нация

Той каза, че неговият надзорен комитет все още преглежда банкови записи и "доклади за подозрителна дейност", които показват, че членове на първото семейство се облагодетелстват от сделки с чуждестранни лица чрез дружества с ограничена отговорност, които се стремят да защитят самоличността. 

"Чрез нашите информатори и чрез нашите изследвания през изминалата година и чрез други разследващи репортажи, ние смятахме, че има около дузина от тези LLCs, които са създадени от членове на семейството на Байдън, за да прикрият откъде идва източникът на приходите," — каза Комър. 

Комър каза, че бизнес сделките включват страни, които са по-неприятни от комунистически Китай. 

"Ще кажа следното: Китай беше може би най-реномираната страна, с която семейство Байдън имаше работа", каза той. 

Конгресменът дори предположи, че членовете на семейството на Байдън може да са нарушили закона, като са действали като "чуждестранни агенти", без да са се регистрирали като лобисти за това.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Десетки роднини на Байдън разследвани за незаконно финансиране

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!