Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Най-популярният и най-обичан президент на САЩ обяви, че ще се кандитатира за народната любов отново


Безспорно най-популярният американски президент в историята на американските изборни - 81 млн. гласа от машини и бюлетини
Не сте забравили как цели стадиони скандираха с въодушавление Да... обичаме Джо Байдън

Настоящият най-популярен в американската история президент (81 милиона гласа) на САЩ Джо Байдън официално обяви, че ще се кандидатира за нов мандат, предава CNN. 

"Когато се кандидатирах за президент преди четири години, казах, че сме в битка за душата на Америка.

Байдън: Транссексуалните американци формират душата на нашата нация

И все още сме", каза той във видеото, което започна с кадри от безредиците на 6 януари 2021 г. и протести на активисти за правата на аборта пред Върховния съд на САЩ.

"Въпросът, пред който сме изправени, е дали през следващите години ще имаме повече свобода или по-малко свобода. Повече права или по-малко", казва гласът на Байдън зад кадър. "Знам какъв искам да бъде отговорът и мисля, че вие също го знаете.

Десетки роднини на Байдън са разследвани за незаконно финансиране

Сега не е време да се успокояваме. Ето защо се кандидатирам за преизбиране."

Официалната декларация на Байдън слага край на всички съмнения относно намеренията му и поставя началото на състезание, което може да се превърне в реванш с неговия съперник през 2020 г., бившия президент Доналд Тръмп.

След като бъде преизбран, най-популярният президент в американската изборна история ще встъпи във втория си мандат на, обявените, 86 години. Самият той вече заяви: "Възнамерявам отново да се кандидатирам. Ще научите повече съвсем скоро", като според американски медии официалното обявяване на кандидатурата ще стане днес чрез видеообръщение.

Близо до дъното: Рейтингът на най-популярният президент в американската изборна история

Kalin Todorov: "СПЯЩИЯ ДЖО"
Доналд Тръмп наричал Джо Байдън "Спящия Джо".
И ето, че "Спящия Джо" е решил отново да се кандидатира за президент на САЩ. В края на следващия управленски цикъл на Америка, той ще е навършил 86 години.
С цялото ми уважение към старостта, но "Спящия Джо" още от сега пада по стълбите на самолетите, често губи ориентация, бърка елементарни понятия.
Дали са много хората, които вярват, че той управлява Съединените щати, а чрез тях и планетата?

Датата не е избрана случайно. На 25 април преди четири години Байдън обяви, че се впуска в президентската надпревара, в края на която лишиха републиканеца Доналд Тръмп от втори президентски мандат.

Тръмп вече обяви, че ще се кандидатира, но той е обект на много съдебни процедури и беше обвинен от съд в Ню Йорк по един от случаите, по който бе разследван.

Байдън смята, че щом като е победил Тръмп веднъж, по същата процедура ще го направи и втори път. Но голямата неизвестна е какво ще стане, ако в надпреварата Байдън не се озове пред...

Това е четвъртата кандидат-президентска кампания за Байдън. Той се бори за поста и през 1988 г., и през 2008 г.

През януари той се подложи на преглед, който показа, че е в примерно здраве за президент на примерна демокрация. Но в последно време той направи и някои нищо не пречещи на демокрацията гафове и би трябвало сега да очаква все повече не променящи изхода на демократичните избори нападки от страна на републиканците относно остротата на ума си, което няма никакво значение за една примерна демокрация.

Източници: "24 часа", vesti.bg, dnes.dir.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Джо Байдън ще се бори за втори президентски мандат в битка за душата на САЩ (видео) | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!