Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако не знаете сценарият... с какво американците заплашиха Борисов и Петков. Коя партия от големите е купувала гласове за една по-малка

Елена Гунчева-Гривова

Ако не знаете сценарият, ще се чудите какво се случва на сцената и накрая кой ще е убитият и кой убиецът. В българската политика има доста неясни неща. Предимно за тези, които не следят внимателно обстановката и винаги и в гръб са изненадани от политиците.

Задайте си няколко въпроса:

- Следейки казусът "Магнитски" и посещенията на български политици на Козяк, с какво американците заплашиха Борисов и Петков, за да се опитат да си сътрудничат въпреки взаимната омраза? И с какво ги държат и двамата?

- Коя партия от големите е купувала гласове за една по-малка патриотична партия и какъв й е бил интереса от това?

- Защо Н.Пр.Митрофанова във вчерашното интервю подкрепи на практика Възраждане, а не примерно БСП или Малинов и какво говори това за предстоящите геополитически събития?

- Защо най-важното нещо за Козяк в момента е приемането на пакет закони, с които на практика се утвържадава дивия колониализъм в България?

- Защо патриотичната партия в Народното събрание не мъцва за внесените решения за одобрение на Доклад за състоянието на отбраната и въоръжените сили на Република България, който е потресаващ и решението за допълване на въоръжените сили във военно време? Ама "мъц" няма.

- Какво се случва междувременно в селското ни стопанство и икономиката и кой има интерес от вноса, съответно от спирането на вноса на украинско жито и дали истинската причина е дъмпинга на цените или нещо много по-опасно?

- Защо всички партии гласуваха Рамазан Байрям да е почивен ден за парламента?

Включете си мозъка, ако имате такъв. И се опитайте да не изгорите от шока.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!