Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пилешкият бос от ГЕРБ Иван Ангелов загуби дело за 2 млн. лева (ДОКУМЕНТ): Narod.bg


Иван Ангелов - Пилето (вляво) загуби дело срещу земеделеца Светослав Илчовски, който направи фрапиращи разкрития за хунтата на Мутрата

Пилешкият бос от ГЕРБ Иван Ангелов, който стои зад фирма „Градус“, загуби дело за над 2 000 000 лева, заведено срещу земеделеца Светослав Илчовски, който през 2021-а година освети връзките на панагюреца с шайката около Бойко.

Документ, с който редакцията на Narod.bg разполага, сочи, че Иван Ангелов – Пилето е загубил дело, което сам завел с рекорден иск за обезщетение за измислени вреди при сключени 38 сделки за покупко-продажба на 5000 тона слънчоглед.

Фирмата, която смуглият Иван Пилето претендира, че е ощетена, е неговата „Ралица-2004“, а процесът е воден от Плевенския окръжен съд срещу ЕТ „Светослав Илчовски“.

Съдът, за нещастие на един от най-едрите спонсори на ГЕРБ, намира, че искът е неоснователен и недоказан. Затова осъжда фирмата на Иван Ангелов-Пилето да заплати 4154 лева остатък от цената на 23,8 тона маслодаен слънчоглед ведно със законната лихва.

Освен това придворният олигарх на Бойко трябва да плати и 95 698 лева разноски по делото.

Коментарът на победителя Светослав Илчовски бе кратък и ясен: „И ГЕРБ не е това, което беше…“


ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Първо в Narod.bg: Пилешкият бос от ГЕРБ Иван Ангелов загуби дело за 2 млн. лева (ДОКУМЕНТ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!