Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Искат да депортират Кристиано Роналдо от Саудитска Арабия заради просташки жест

Кристиано Роналдо има сериозни проблеми в Саудитска Арабия. Адвокат ще поиска арестуването и депортирането на португалеца пред Министерството на общественото право заради неприличните му жестове при поражението на Ал Наср срещу Ал Хилал с 0:2 като гост.

Събитието се случи миналия вторник, когато Кристиано се връщаше към съблекалнята с наведена глава. Точно тогава няколко фена му подвикнаха от трибуните „Меси, Меси“, а той реагира просташко, хващайки се за чатала. 
„Не следя спорта. Дори агитката на Ал Хилал да провокира Кристиано, той не знаеше как да им отговори. Поведението на Кристиано е престъпление. Публично непристойно действие, което е едно от престъпленията, необходими за арест и депортиране, ако е извършено от чужденец тук“ , обясни Нуф бин Ахмед, който също е професор в университета в Генуа, консултант и международен търговски съдия, акредитиран към арбитражните центрове на Комисията на ООН по международно търговско право.

Това, което властите на Ал Насър твърдят е, че всъщност бившият играч на Реал Мадрид, Ювентус и Манчестър Юнайтед е направил този жест, защото "получил удар по време на мача" в гениталиите си, твърди агенция EFE. Ал Насър дори излезе с изявление в негова защита и се опита да измъкне Кристиано Роналдо, намеквайки, че той е изпитвал болка в областта на слабините: „Роналдо имаше проблем. Едно съприкосновение по време на игра го засегна в чувствителна зона. Останалите са свободни да си мислят, каквото си искат ."

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Искат да депортират Кристиано Роналдо от Саудитска Арабия заради просташки жест - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!