Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тревогата на всеки от нас е огромна и нищо не може да ни успокои освен лидерско изявление с обещание, че няма да изпращаме войници на

Николай Марков

Призив.

Призовавам Президентът на Република България, господин Румен Радев, като и председателите на всички парламентарно представени партии да излязат открито и честно с изявления, които да успокоят българските граждани. Тревогата на всеки от нас е огромна и нищо не може да ни успокои освен лидерско изявление с обещание, че няма да изпращаме войници на Източния фронт срещу Русия. Декларация, която да гарантира пълна дистанция на България от военната криза между САЩ и Русия, както и недопускане на въвличането ни във война. Настоявам за пълна откритост и честност от страна на парламентарнтие сили при взимане на каквито да били решения, свързани с договорно участие или заместване на България във въоръжения конфликт. Ако българските граждани останат излъгани или политическата класа се поддаде на външни вляния по темата и наложат единствено дневния ред на външните за страната ни сили, ще призова за гражданско неподчинение и приминаване към открита съпротива с всякакви средства.

Дълбоко съм убеден, че мнозинството от българските граждани не подкрепят участие на български въоръжени сили в конфликта и ако това не бъде изразено от българския Парламент ще считам, че депутатите извършват съзнателно и целенасочено престъпление против Републиката. Подобно поведение е осъдително във всяка една страна, независимо от възможните политическите конфигурации и технологии на властта. Изпълнението на присъди срещу престъпници има много измерения и това също не трябва да се забравя от никоя страна. Живеем във военни времена и не ние, българските граждани, сме причина за тази военна криза. И не ние имаме вина.

Всяко забавяне на изявления по темата, да се счита като политически заговор.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!