Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето, че дойде времето, когато трябва да ви кажа: Аз казах ли ви? Да, да, за референдума става въпрос и за документите

Димитър Байрактаров

Ето, че дойде времето, когато трябва да ви кажа: Аз казах ли ви?

Да, да, за референдума става въпрос и за документите, за които обяснявах преди три месеца! Каква помия само бе излята върху мен, само защото си позволих да ви кажа истината.

Но, както често обичам да казвам: Истината е като водата. Винаги намира път. Преди три месеца ви обясних, че събраните подписи ще бъдат внесени и приети от Четиридесет и осмо събрание, което вече е в историята, както и че сигнатурата за приетите над 600 хиляди подписа ще бъде тази на Четиридесет и осмото Народно събрание.

Колко обиди и оплюване понесох за това, че си позволих да ви кажа тази проста истина в аванс. Какви ли не, знайни и незнайни юристи, се произнасяха на стената ми и ме заклеймяваха в най-тежки грехове, забравяйки, че Истината винаги намира път.

Сега публикувам два официални документа, на които важните елементи са подчертани и заградени с червен цвят, а вие можете да питате специалиста по балканистика: В историята ли изпрати вашите подписи?

Няма налично описание на снимката.

Няма налично описание на снимката.

Вероятно дълго ще съжалявам, че не публикувах видеото, което ми бе предоставено от руски приятели, за да видите как вожда хвали ЦРУ и вярва в него, но...?
Бъдете здрави!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!