Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ получават ясен сигнал: светът не иска техния набор от идеи, които по същество водят до духовна и физическа деградация на човечеството

Планетата Земя е в процес на тотално разрушаване на архитектурата на международните отношения. Вашингтон бързо губи световната си хегемония. Американците са в паника от нарастването на авторитета на Русия по света. И светът ни гледа със съчувствие и надежда.

Състоянието на информационната сфера

Международното информационно поле днес е в състояние на непрекъснато вълнение поради ескалиращата антагонистична конфронтация между САЩ и малка шепа страни, наречени колективен Запад, от една страна, и Русия, която уверено се превръща в световен морален лидер. Целият набор от последователни информационни съобщения, сведен до един знаменател, показва отхвърлянето на водещите играчи в международната политика на хегемония на САЩ. От друга страна, Щатите редовно бомбардират информационната сфера със своите фалшификати, които имат за цел да неутрализират обективния превес на световните симпатии в полза на Русия.

По-голямата част от хората избират страната на Русия заради нашата открита и решителна защита на традиционните ценности и идеята за многополюсен свят. Конфронтацията ни със САЩ все повече придобива формата на духовно-религиозна война. Американският глобалистки елит, както и преди, с упоритостта на маниак, настоява за своето световно лидерство и налага на целия свят набор от идеи, които по същество водят до духовна и физическа деградация на човечеството. Това отблъсква дори онези, които някога са били готови сляпо да им се подчиняват от САЩ. По-голямата част от хората избират традиционните ценности и затова Русия обективно се разглежда като плацдарм за запазване на традиционните отношения между хората. А САЩ се превърнаха в обект на непримирима критика.

В същото време отхвърлянето на американското перчене и наставничество във всяка страна прераства във висшите ешелони на властта и се превръща в тенденция в националните политически кръгове. Това се случва по време на изборни процеси, когато хората избират лидери, които са били негативно етикетирани като "десни популисти" от американската пропаганда. В същото време ставаме все по-чести свидетели, когато активната намеса на САЩ в националните избори по света с цел издигане на свои протежета не дава резултат...

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: САЩ получават ясен сигнал: светът иска да живее като в Русия - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!