Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ" - АНТИПОД НА ЦЕННОСТИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

„Последните ще станат първи“! Свидетели сме как това божествено предначертание добива все по-ясна плътност по отношение на България. Унизената, подритваната, ограбената, заритата с боклук, почти унищожената, България започва да надига глава и в съглсие с пророчеството на Слава Севрюкова – да се превръща в жалон, в будител на останалите европейски народи, заспали робски сън под връшника на сатанизма.

На границата между две духовни ери, когато световните насилници рухват и потъват в преизподнята и небитието – нищите, подиграваните, оклеветените народи ще поведат човечеството към Светлината! Живеем в дни, в които петхилядолетната епоха на Кали – на Злото, на Сатаната – започнала, според Ведите, 3 102 години пр. Христа – приключва и започва Божието царство – за тези, които са го заслужили! И вечната смърт, за тези, които са го продали! Най-важното, което трябва да сторим днес, е да опазим душите си!

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Защото на прага на предизвестената си гибел, сатаната се гърчи от злоба, бълва чудовищни измами и купува човешките души по-евтино откогато и да било!

На планетата Земя бушува невиждана девалвация на човешките и Божиите закони. И в същото време дяволът продава скъпо и прескъпо своята сатанинска идеология, прикривана под всякакви бутафорни названия: неолиберализъм, глобализъм, цифрова реалност, изкуствен интелект, „евроатлантически ценности“.

Всеки храненик на сатанинското въплъщение Сорос ( в този израз не влагам никакво преувеличение ), всеки фалшив „интелектуалец“, заведен в списъка на „филантропа“ на дълбоката държава, всяко безмозъчно партийно лапацало, което дрънка от екраните на продажните медии, кълнейки се във вярност на „евроатлантическите ценности“, всъщност се кълне във вярност на Ариман, духа на злото, чието въплъщение на Земята се подготвя от лакеите на сатаната. Имбецилните папагали и келепирджии, които разбират пребиваването си на тоя свят като пошло кръчмарско надлъгване, недооценяват ужасния смисъл на израза „евроатлантически ценности“. Това е евтина примамка, фалшификат, зад който стои лично прастарата змия, причинила всички страдания на човеците.

Нашият „политически елит“ – криминокрацията, която трийсет и три години унищожава Отечеството в името на чужди интереси – проглуши ушите ни, че изповядва „евроатлантически ценности“ и че мястото на България е в Европа.

Ако мястото на България наистина е в Европа, тя няма как да изповядва „евроатлантически ценности“. Ако ги „изповядва“, то нейното място не е в истинската Европа, а във фалшифицираната Европа. В Европа, поробена от сатанизма. В кухата черупка „Европа“, в привидната „Европа“. В Анти-Европата на антихриста.

Истинските европейски ценности са християнските принципи, завещани ни от Сина Божи Христос, единосъщен с Бог Отец и Свети Дух. Този Богочовек Исус, който бе разпнат на Голгота, за да спаси човечеството от духовна смърт. Точно на днешния Разпети петък.

Този Спасител, който възкръсна на Възкресение!

Какви „ценности“ могат да бъдат поругаването на християнското учение, на християнския морал, на християнското семейство, на християнското поведение?

Какви „ценности“ могат да бъдат пед@ерастията, пед@офилията, кръво@смешението, скот@оложеството, кани@бализмът принасянето на човешки жертви ?

Какви „ценности“ могат да бъдат отвратителните сатанински сборища, прайдовете, „драг кралиците“, транссексуалността? Опожаряването на църквите и манастирите? Поругаването на християнските светини?

Така наречените „евроатлантически ценности“ са гръмогласно отрицание на благородния дух на европейската цивилизация и култура, издигнал Европа като водач на човешкия род. Този, който одобрява, приема и въдворява в обществения живот „евроатлантическите ценности“, е сатанист, продал душата си. Пътник към деветия кръг на ада, където Юда ще изтърпява наказанието си до свършека на света.

Сега е времето БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, натоварен с божествена мисия, да отхвърли дяволските гнусоти, наричани „евроатлантически ценности“. Да забрани и самия кощунствен израз „евроатлантически ценности“ – да не скверни хубавия ни език с тая мерзост. Времето настъпва в краткото, почти нереално безвремие, в отсрочката, която сам Бог ни подарява! Само допреди месеци и седмици всичко изглеждаше изгубено, НО НЕ Е!

Настъпила е пауза, изпълнена с невиждано напрежение. Настъпило в равновесие на световните сили. Преразпределение в мощта на тези сили. Сатанистите са в ступор! Махалото е спряло. Сега е времето да се пуснем от дяволското хоро, да скочим от робската люлка и да стъпим здраво на нозете си!

НИЕ, БЪЛГАРИТЕ!

Не трябва да се страхуваме. Нашето място в тая последна борба между Доброто и злото е предопределено! Ние трябва да застанем на страната на Доброто – срещу „евроатлантизма“ и да го разобличим!

Най-могъщото оръжие не са куршумите, бомбите или парите! А ИСТИНАТА!

За трийсет и три години се изредиха двадесет правителства на грабежа, греха и позора! Слава Севрюкова е предсказала, че след двадесетото антибългарско и антихристиянско правителство, България ще се надигне от гроба, в който нейните врагове опитаха да я заровят жива!

Нека с вяра в Бога се опълчим срещу българоубийците, „изповядващи евроатлатически ценности“, да им попречим да се съюзят, да направят „работещо правителство“ и да ни вкарат във война – на страната на гърчещото се зло! Нека ги свалим от властта над нашата държава! Нека им въздадем заслуженото! Нека завинаги премахнем тази напаст от СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!

Никой българин не бива да остава равнодушен към съдбата на Родината!

Днес е РАЗПЕТИ ПЕТЪК.

НО В НЕДЕЛЯ Е ВЪЗКРЕСЕНИЕ!

Милена Върбанова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: „ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ“ – АНТИПОД НА ЦЕННОСТИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ – POGLED.EU

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!