Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Осигуряване на сигурността на Америка в Черно море и други цели. В закона се подготвят държавите, които са в черноморския район, особено

Silva Doncheva

Сатурн е в Риби.

Днес разсъждавам върху още едно негово много опасно измерение. Затова съобщиха от Левицата; Татяна Дончева, Румен Петков, интервюирани в някои будни телевизии.

На 15 март, под знака на Риби / 7 дена след навлизането на Сатурн в знака/ в американския Сенат е приет проектозакон, като продължение на друг такъв закон от миналата година, за осигуряване на сигурността на Америка в Черно море и за други цели.

В закона се подготвят държавите, които са в черноморския район, особено Румъния и България като активни членове на НАТО, за действия по препятстване на разширяване на военните действия към Европа. С една дума войната да се ограничи в района на Черно море, като арена на агресия, а Европа както обикновено ще гледа отстрани. Разбира се американската, английската, френската и други флоти ще кръжат за всеки случай отстрани. Страшно познато като действия в тяхната световната пиратска политика.

В законопроекта се говори за интересите на САЩ в черноморския район, сякаш те граничат с Черно море, но нали всички морета и океани са техни.

Определят се ограничения за всякакви отношения с Русия и забележете и с Китай…., може да се сбогуваме с търговията с по-евтини стоки. Всъщност и американските пуловери и Шевролети не са лоши, който може да си ги плати.

Явно става въпрос и за разполагане на допълнителни военни контингенти на Алианса в нашите държави, както и явно непосредственото участие на страните в черноморския регион във военния конфликт, за да се сдържа Русия.

С една дума Сатурн, особено в следващите години, включително и през 2026г. може да се изяви в най-кошмарната си същност; стопиране на морските търговски пътища, замразяване на политики и междудържавни отношения, строителство на военни морски съоръжения, унищожаване и срутване на такива обекти и всякакви технически инциденти, водни, химически и екологични катастрофи, свъразни с вода, концентриране на политиката в посока на морското право и случващото се в морски басейни, включително и в Черно море, прекратяване на превози и инциденти с такива превози, блокиране на Проливите, разузнаване и инвестиране в космически и други високи технологии в морската сфера и злоупотреба с това и т.н. и т.н.

Съвпадът на Сатурн с Нептун през февруари 2026г. вече ще бъде във военен знак - Овен, което може да доведе до ескалация на напрежението и морски битки, разбира се и в световния океан, но и в Черно море.

Черно море е неслучайно черно. В него се влива Дунав, река извираща от Черната планина, която влачи всички черни духове на Европа. При Варна и Бургас са астралните дупки на Черно море, през които се транспортират тези черни духове към вътрешността на Земята.

Всички важни събития за България, а често и за Европа минават оттам.

Черно море е чистилището на Европа и България.

Българите, които сме коренните жители на тази територия още отпреди 12 000 години, чисто генетически сме приспособени да устояваме и издържаме на това влияние и да го трансформираме в добро и да се възраждаме след това. Това е част от нашата задача.

Затова, за да успеем и този път трябва да се повдигнем духовно с още едно стъпало нагоре. Изпитанието е в ход, трансформацията също.

Именно от нас зависи изхода от тази битка на очистване, която се води в момента.

Като се знае и, че ние сме Духът на Русия и на тази християнска цивилизация, нещата са пределно ясни.

Сатурн в Риби е политика на истинско християнство и жертвоготовност за ближния или обратно политика на разединение, предателство и погром до ада и обратно.

От нас зависи, още повече, че Сатурн се появи кулминиращ на абсолютния връх на хороскопа на новото Народно събрание, сочейки или към християнска любов и себеотдаване или към мръсно черно предателство.

В България невидимата духовна битка между доброто и злото, между бялото и черното винаги е била страховита, но това е и в основата на нашата съдба, предназначение и характер.

Време разделно е; с Христос или срещу Него!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!