Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп: Не мога да отговоря кой взриви "Северен поток", защото страната ни ще има проблем

Президентът Тръмп намекна в ново интервю с Тъкър Карлсън, че САЩ са отговорни за атаката срещу газопровода "Северен поток

"Кой взриви газопровода "Северен поток"?"  попита журналистът по време на интервюто.

"Не искам страната ни да има проблем, така че няма да отговоря", отговори Тръмп, като категорично намекна, че виновен е режимът на Байдън.

"Мога да ви кажа, че това не беше Русия", добави Тръмп.

"Когато обвиниха Русия, знаете, че те казаха, че Русия е взривила собствения си газопровод. Вие се смяхте и на това. Това не беше Русия."

По време на интервюто с Тъкър Карлсън Тръмп каза също, че се съмнява, че Джо Байдън е способен да се кандидатира срещу него догодина, като заяви, че с Байдън "нещо не е наред".

Бившият президент на САЩ каза още в интервю пред Fox News, че некомпетентността на сегашното ръководство на САЩ може да доведе до трета световна война.

"Всичко това може да доведе до трета световна война. И дори не става въпрос за газопровода".

"Живеем в най-опасното време в историята. Преди всичко заради некомпетентните хора в нашето ръководство", продължи Тръмп, отбелязвайки, че страховете му са породени и от заплахата от използване на ядрени оръжия. "Заради въоръжението това е най-опасният момент в историята на нашата страна и в историята на света. И имаме некомпетентен човек в нашето ръководство", заключи Тръмп.

По-рано Тръмп многократно заявяваше, че президентът на САЩ Джо Байдън с политиката си към Украйна може да тласка човечеството към трета световна война. Бившият държавен глава също твърдеше, че ако спечели президентските избори, може да осигури уреждане на ситуацията в Украйна за един ден, но така и не уточни как смята да постигне това.

Източници: Телеграм, Fox.com, vesti.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тръмп: Не мога да отговоря кой взриви "Северен поток", защото страната ни ще има проблем | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!