Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лена Бориславова е бременна?

Лена Бориславова чака дете! Това е причината едно от най-разпознаваемите лица на „Продължаваме промяната” и говорител на бившия премиер Кирил Петков изненадващо да се откаже от депутатското си място в 49-ия парламент. Това съобщава на първа страница в новия си брой седмичника „Уикенд”. Вестникът твърди, че източника на сензационната новина са нейни съпартийци.

May be an image of 2 people
Facebook

Според "Уикенд", Лена е в четвъртия месец на бременността си. Баща на бъдещото бебе е съпартиеца й Мирослав Иванов. Двамата се сгодиха миналата година. Предполага се, че Бориславова е заченала в началото на годината, по време на тяхно романтично пътуване в Париж. Лена обаче е избрала да запази в тайна радостната вест.

За да изкара спокойна бременност, юристката е предпочела да не влиза в състава на това Народно събрание, където ще е непрекъснато под фокуса на медиите. Тя се отказа от депутатското място в новоизбрания парламент с мотива, че й се налага да работи за кампанията за местните избори на „Промяната", което, разбира се, не звучи убедително. Вместо нея в парламента влиза Петър Петров от листите на ПП в 24-и МИР в София.

Лена и Мирослав Иванов по време на ромнтичната си ваканция в Париж в началото на годината. Най-вероятно Бориславова е заченала там

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Лена Бориславова е бременна? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!