Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Групата на "Не подкрепям никого" се увеличава с огромна скорост!

Димитър Байрактаров

За пореден път сме свидетели на срамни действия на политически импотентни депутати! Както се казва, те председател не могат да си изберат, а искат да управляват държавата и да се разпореждат със съдбата на народа.

След днешните срамни изцепки на политиците, съм сигурен, че групата на "Не подкрепям никого" се увеличава с огромна скорост! И как да не се увеличава, когато хората виждат с очите си, че тези политици не заслучжават и не бива да представляват народа, камо ли да получат подкрепа!

Само броени минути след като положиха клетва, която завършва с думите "...и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се.", същите тези, демонстративно показаха, че не ги е еня за интересите на народа.

Защо пиша всичко това ли? Защото е срамно и обидно да ни разиграват сценка, която вече сме гледали! Защото дори на малките деца е ясно, че тази сценка може да завърши само по един единствен начин и този начин е чрез избор на председател на Народното събрание! Срамно е, че харчат нашите пари за пошъл цирк с предизвестен край!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!