Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктор Орбан: От джендърството, та до ареста на Путин – ЕС се превърна в клоака и вони!

Виктор Орбан е възмутен и потресен от искания арест на Владимир Путин!

Виктор Орбан е бесен и надигна глас, макар да е глас в пустиня, срещу поредното и според него последно безумие на ЕС. А именно – заповедта за ареста на Владимир Путин, издадена от съда в Хага. Премиерът на Унгария е непоклатим в позицията си и заяви, че това е капката, която може не само да прелее чашата, но и да унищожи цяла Европа.

Виктор Орбан настоява за отмяна на безумната заповед

„Разбират ли тези ненормалници какво направиха и на каква заплаха излагат континента ни?! Осъзнават ли, че това е повече от обявяване на война срещу Русия и че ако Путин само си мръдне пръста, може да им отнесе главите за един миг?!

Европа достигна своето дъно – от манията й по джендърството, та до глупостта с ареста на Путин. ЕС се превърна в клоака и това го виждат всички хора с две гънки в мозъка. ЕС вони, та се не трае и се опасявам, че сам ще се затрие. Няма кой да попречи на разпадането на Съюза. Това може да не стане днес или утре, но денят със сигурност наближава“, заяви Виктор Орбан.

Лидерът на Унгария има огромната подкрепа на народа си и продължава да отстоява позициите си за приятелство и партньорство с Русия. Той се обяви против задържането на Путин, както и продължава да е категоричен, че не бива да се изпраща дори една пушка повече в Украйна.

„Ако е останал и грам мозък в нечия тиква, трябва незабавно тази заповед за арест да бъде оттеглена. Путин още ви се смее, но тежко ви ако спре да му е смешно“, предупреди Орбан.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Виктор Орбан: От джендърството, та до ареста на Путин – ЕС се превърна в клоака и вони! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!