Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разследване на Lupa.bg: Кой накара "спасителката" Мария Георгиева да се самоубие?

Бившата фолкпевица е имала големи лични проблеми, заради които остави 2 деца сирачета

34-годишната бивша попфолк певица Мария Георгиева, която е намерена мъртва пред жилището си в пловдивския квартал "Кючук Париж" на 5 март, е посегнала на живота си. Прокуратурата работи по версия за склоняване към самоубийство, съобщи пред Lupa.bg зам.-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев.

Подробностите по разследването засега се пазят в тайна, за да може да се разбере истината за смъртта на Мария Георгиева, обясни прокурорът и посочи, че тя е имала сериозни лични проблеми.  

За нея е известно, че е от Димитровград, но преди няколко години се преместила да живее в Пловдив. Купила си апартамент в "Кючук Париж" с кредит, който погасявала редовно. Отворила фризьорски салон и успяла да развие успешен бизнес. Нямала финансови проблеми.

Близки на починалата се съмняват, че младата жена се е самоубила, тъй като тя оставя две деца сирачета. 

 Мария е била вокалистка в атрактивната дамска група "Спасителките", създадена през 2004 г. в Димитровград. Триото е в състав Добромира Тодорова, бивш член на "Пантерите", Мария Георгиева и Атанаска Гюргакова. Групата става популярна с песента "Спасителки", за която е заснет и видеоклип. През 2005 г. издават единствения си албум "Една целувка". През 2010 г. Атанаска Гюргакова загива след падане от виадукт на 30-ия километър на магистрала "Хемус" в посока Варна.

Преди 3 години друга звезда сложи край на живота си, падайки от прозорец на апартамента на свой приятел –21-годишният Денис Теофиков. Около 13 часа на 24 октомври 2020 г. певецът бил на гости, но в един момент нещо се е объркало. Различни източници твърдят, че там е било и гаджето на младежа - Алекса.

Приятелят на Денис е отведен в полицията, където е разпитан. В апартамента му са открити наркотици. Негови приятели споделят, че младият попфолк изпълнител е бил в депресия през последните няколко месеца.

Изпълнителят от "Пайнер" е бил много неустойчив и поради психическия тормоз, който му е оказвал продуцентът му Николай Пашев. Пашев е глобявал постоянно Теофиков, като от време на време му е орязвал даже 4-цифрени суми. От известно време Денис е имал проблеми и с лихвари, твърдят сътрудниците му.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Разследване на Lupa.bg: Кой накара "спасителката" Мария Георгиева да се самоубие? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!