Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фолкпевицата Мария Георгиева е открита мъртва в Пловдив

34-годишна бивша поп фолк певица се е самоубила, потвърдиха от полицията. Сигналът за трагичния инцидент е подаден от граждани около 22,00 часа на 5 март. Младата жена е скочила от 6 етаж на блок в "Кючук Париж" и издъхнала на място. Образувано е досъдебно производство и се разследват всички версии за смъртта.

Мария Георгиева е от Димитровград, но преди няколко години се преместила да живее в Пловдив. Купила си апартамент в "Кючук Париж" с кредит, който погасявала редовно. Отворила фризьорски салон и успяла да развие успешен бизнес. Нямала финансови проблеми.

Близки на починалата се съмняват, че младата жена се е самоубила. Разказват, че малко преди да открият тялото й е разговаряла с майка си по телефона какво ще правят на следващия ден. При огледа е установено, че входната врата на апартамента е била отключена, а пералнята работела, което според близките е много странно.

Мария е била вокалистка в атрактивната дамска група "Спасителките", създадена през 2004 г. в Димитровград. Триото е в състав Добромира Тодорова, бивш член на "Пантерите", Мария Георгиева и Атанаска Гюргакова. Групата става популярна с песента "Спасителки", за която е заснет и видеоклип. През 2005 г. издават единствения си албум "Една целувка". През 2010 г. Атанаска Гюргакова загива след падане от виадукт на 30-ия километър на магистрала "Хемус" в посока Варна.

Разследване на Lupa.bg: Кой накара "спасителката" Мария Георгиева да се самоубие?

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Фолкпевицата Мария Георгиева е открита мъртва в Пловдив - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!