Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Дидо Дънката с майбах с 1 000 000 лв., бута Мис „ГЕРБ“ на вота (СНИМКИ)


Дали Славена се вози в новия майбах на Дидо Дънката?

Митичният бивш митничар Даниел Славов – Дидо Дънката, се появи в София с мерцедес „Майбах“ за 1 000 000 лева, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от МВР.

Шедьовърът на четири колела на Дидо Дънката е с подходящ да ВИП статута му регистрационен номер – ВН ВВВВВВ, който се оказа варненски, а не видински. Според информация на Narod.bg Даниел Славов е платил сериозна сума, за да впечатлява с тарикатския номер.

Майбахът на Дидо Дънката струва „само“ 1 млн. лева

Варненецът, който е легендарно име още от 90-те години, е спряган за далавери от почти целия Наказателен кодекс – различните видове контрабанда, през наркотици, та до трафик на цигари – все под закрилата на ГЕРБ. В морската столица е публична тайна, че той е човекът зад небивалия успех на наточената красавица Славена Точева, която от хостеса успя да измести с преференции доктора от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов – Коце Ботокса и да стане депутат.

Сега Дънката се бил ангажирал с поредното влизане на брюнетката в НС за вота на 2 април, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Като уточнение ще прибавим, че смяната са Мис „ГЕРБ“ Славена Точева, чийто съпруг е в испански затвор за наркотрафик, е реалната заместница на КПК Цвета Караянчева в най-близкия кръг около Борисов – когато Бойко се изживяваше като премиер-цар и отмаряше в „Евксиноград“, именно засуканата варненка му „помагала“ и посрещала гостите, дошли за лична аудиенция с бившия шофьор в СИК.

Narod.bg припомня, че шампионката по преференции във варненската листа на ГЕРБ от вота на 4 април 2021-а фигурира в медиите само по един повод – светски. Преди няколко години тя представлява „Клуб Сенсо“ в журито на конкурса „Мис Варна“. Славена се води хостеса в клуба на Милен Райков – Мушо, който пък наследява бизнеса на скандалния Борислав Манджуков, разстрелян публично пред дома си през 2014 г.

Славена Точева с мъж в затвора за наркотрафик вече дава пресконференции с топ гербопитеците

Според слуховете, от няколко години Славена Точева е особено близка до бившия митнически властелин Дидо Дънката. Именно богатият добре облечен бизнесмен бил причината за 6805-те преференции, с които Точева се намърдва за депутат от ГЕРБ и изпревари дори Коце Ботокса.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само в Narod.bg: Дидо Дънката с майбах с 1 000 000 лв., бута Мис „ГЕРБ“ на вота (СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!