Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нинова показа учебник за 6 кл.: Перлата на '€$' ценности – Джендър идеологията вече е наложена в образователната ни система!

Джендър идеологията е проникнала в образователната ни система! 

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, показвайки учебник по "Човекът и природата" за 6 кл., по който се обучават българските ученици на крехката 12-годишна възраст. 

Ето какво пише на 155 стр. в урока "Грижа за растежа и развитието в училищната възраст" на пособието: 

"Първото влечение обикновено е насочено към представители на противоположния пол, някои обаче откриват, че имат предпочитания от собствения си пол или пък към индивиди и от двата пола. Понякога са необходими повече време и опит извън рамките на пубертета, за да може младият човек да определи сексуалната си ориентация".

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

След урока пък се поставя следната задача на 12-годишните деца:

"Дискутирайте различните видове сексуална ориентация"

Някой съмнява ли се все още, че джендър идеологията е проникнала в образователната система на България, пита риторично Нинова след прочетеното и добавя: 

Всеки над 18-годишна възраст е свободен да избира как да живее живота си. Но нашият призив е: Не закачайте децата! 

Скъпи, родители, нека заедно да спрем джендър идеологията в българските училища, детски градини и образователни институции, посочва Нинова и припомня: 

Благодарение на БСП това вече се случва два пъти. Веднъж с нашите гласове беше спряна ратификацията на Истанбулската конвенция в Народното събрание. Втори път спряхме текстове от Закона срещу домашното насилие, които пренасят подобна идеология. 

Нека сега заедно с вас да защитим семейството, да защитим децата. Тази битка е много трудна и е неравна, но аз съм сигурна, че с вашата подкрепа ще я спечелим в името на децата ни.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Нинова показа учебник за 6 кл.: Джендър идеологията вече е проникнала в образователната ни система!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!