Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Американското и германското посолства дължат извинение

Nikolai Markov, Facebook

Американското и германското посолства дължат извинение. Истината.

Лесно е да стоиш скрит и да надничаш плахо зад дебелите стени и пердета в сградите на мисиите. Това го може всяко хлапе. Но да поемеш отговорността за стореното дотук и да се корегираш се изисква мъжество. Очевидно е, че двете държави нямат достойнството да се извинят на българската нация за това, което и причиниха с монтирането на ББ във властта за цели 12 години. През това време изчезнаха безследно хиляди хора, други бяха поръчково убити част от които открихме в масови гробове, хиляди българи се самоубиха след унижения и преследване по поръчка на държавната власт, извърши се огромен грабеж на банкови и небанкови институции с участието на прокуратурата, държавата беше превърната в глобален наркопроизводител и износител на забарени медикаменти, с държавният бюджет беше оперирано по престъпен начин, няколко удара по цялата финансова система на страната, глобално ограбване на еврофондове и национални такива, страната беше превърната в гробище следствие на престъпно управление в режимите на кризата "Ковид" и много други неща. През цялото това време американските и германските държавни лидери и техните мисии в страната ни подкрепяха лицето ББ, прегръщаха го пред очите на целия свят и го обявяваха за лице на европейската демокрация. Така ли беше?

Преди години в Италия имаше такъв премиер с фамилията Андреоти, който работеше в тясна връзка с мафията и извърши подобни неща, които няма да обсъждам тук. Американският и германски Андреоти в България се казва ББ !!! Ако прикриването на всички тези престъпления продължи ще приема, че САЩ и Германия са преки и непосредствени извършители на престъленията през тези 12 години в България чрез използване на инструмента ББ. Много добре знаеха какво се случва в България, но през цялото време мълчаха съучастнически. Какво ни говорят техните умнокрасиви храненици, въобще не ме интересува, особено по темите демокрация, свобода и независимост. Точка.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Очаквам незабавният арест на ББ и светкавично въдворяване в затвор с доживотна.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ако не се случи, България ще се раздели с ЕС и НАТО и нищо няма да е в състояние да я спре. Всичко на масата и веднага, господа евроатлантици! Немедлено, гадове.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!