Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Та на 3 април да не се чудим какво става и си имаме такова разнообразие

Daniel Bojilov, Facebook

Из коментарите в Туитър по повод фалита на SVB ръководния екип на банката. Впрочем същото стана и тук, когато властта беше завзета от тях и точно заради това пускам и коментарите, та на 3 април да не се чудим какво става и си имаме такова разнообразие.

Снимката е от тим билдинг да ръководния екип на нашата ББР, които Кирето ни го набута. Та да няма изненади като гледате кой управлява.

Пол Тъкър написа :

"Бордът на директорите е пълен с назначения на принципа на сексуалното и расово разнообразие, които са там единствено поради "заслуги към ЛГБТ общността". В биографиите на всички тях е пълно с "неутрални местоимения" и кухи ЛГБТ фрази", посочи той.

"Това се случва, когато оставиш парите да бъдат управлявани от ЛГБТ агитатори, вместо от хора с реални умения и компетентност. Надявам се, че собствениците на влогове в тази банка обичат разнообразието, нали с това се гордеят", обясни още възмутеният американец.

Друг потребител в Туитър казва:

"Шефката на Финансовия риск на Silicon Valley Bank Джей Ерсапа може би е била заета с по-важни проекти в банката, като проблемите на ЛГБТ пропагандата, вместо да оценява риска".

"Ето какво се случва, когато началник на финансовия риск на банка е загрижен повече за транджендърите, отколкото от грижата за финансовия риск на банката", отбелязва и друг потребител в социалната мрежа на Илон Мъск.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!