Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нова телевизия е собственост на американската компания "Юнайтед груп" зад която наднича един от шефовете на ЦРУ

Николай Марков

Нова телевизия е собственост на американската компания "Юнайтед груп" зад която наднича един от шефовете на ЦРУ. Дотук добре щом им се играе на момчетата от американските служби нека играят, но да се правят на телевизионери - моля, моля.

Защо директорът на „Информационно обслужване“, отговорен за изборните резултати, е бил в САЩ?: Костадин Костадинов

Придобиха телевизията, за да я ползват като медиен рупор за пъклените си политически, икономически и военни планове, както и за пряка намеса във вътрешните и външни работи на държавата.

Американските специални сили подготвят психологически операции с „дийп фейк“ в други държави (ДОКУМЕНТ)

Аз коя американска национална телевизия мога да си купя, за да обяснявам денонощно на всички американски граждани, че руският комунизъм е прогресивна обществено икономическа формация, а американския либералния комунизъм е зло? 

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Не може САЩ да се месят където поискат! Няма да стане.

Още повече, че ако видите какви мисирки и мисири /да не говорим за политици/ са сложили да ни облъчват пред техните медийни рупори по добре да не сте живи. Сутринта една такава мисирка на видима възраст около 27 години ни съобщава: "Празникът 8 март се празнува отначало в социалистическите страни. Той е комунистически празник" 

Ти да видиш, мисирката му с мисирка! Що лъжеш, бе, моме?

Първият Ден на жената е отбелязан на 23 февруари 1909 г. в САЩ по инициатива на Американската социалистическа партия. Жените от шивашки и текстилни предприятия излизат на протест против лошите условия на труд и ниските заплати. Работничките са атакувани и разпръснати от полицията. Две години по-късно, на същия месец, тези жени създават своя първи работнически синдикат. Това е важно за борещите се за права на жените в Западна Европа и САЩ през годините на студената война. И въпреки всичко казано дотук празника на жената се счита за комунистическа отживелица и до наши дни. Nikolai Markov

Въпреки че ежегодното честване на 8 март е предложено за първи път на социалистическата женска конференция в Копенхаген през 1910 г., празникът е установен за първи път на държавно ниво в болшевишка Русия през 1918 г. Вярно, идеологическото съдържание на тази дата тогава беше малко по-различно. Те отбелязваха годишнината от стачката на работниците от тъкачните фабрики в Санкт Петербург, която постави началото на Февруарската революция и съответно свалянето на династията Романови.

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

По стар стил това става на 23 февруари 1917 г., по нов - на 8 март. /Поглед.инфо

Както за войната в Украйна така и за всичко останало нашите медийни рупори и мисирките в тях лъжат, манипулират и демагогстват. Пълен слугинаж на една деградирала политическа система, която без много мисъл унищожи Близкия изток, създаде стотици огнища на войни и е на път да направи световна война в името на грабителските си интереси. Няма ли кой да каже поне на тези сополиви момиченца и момченца, които се правят на журналисти, поне да прочетат някоя книжка без картинки в която да пише нещо за суфражетките, за Американската социалистическа партия и въобще за американския комунизъм скрит зад либерализма?

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Или едни 10 000 лева заплата са достатъчни, за да си говори кой каквото му дойдае наум, независимо, че всички българи му се смеят. И подиграват.

May be an image of 1 person and text
Facebook

България е по-богата, далеч по-красива и величествена държава в сравнение със САЩ! Българите са в пъти по-умни от американците! Защо преди тия сме на колене, българи?

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Нова телевизия е собственост на американската компания "Юнайтед груп" зад която наднича един от шефовете на ЦРУ | SvobodnoSlovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!