Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изборите на втори април ще определят съдбата ни – От прифронтова към фронтова държава

Румяна Ченалова

Изборите на втори април ще определят в голяма степен не само геополитическата ориентация на България, но и съдбата ни.

Една възможна коалиция между партиите на войната ще доведе до непредсказуеми последици.

Всички водещи мозъчни тръстове и центрове са единодушни в оценката, че никога след ерата на Студената война, градусът на международното напрежение не е бил толкова висок и човечеството не е било толкова близко до избухването на световен пожар, който ще погребе нашата цивилизация.

На 29 и 30 юни 2022 г. в Мадрид се проведе срещата на върха на НАТО, която ще остане в историята на Алианса с приемането на нова Стратегическа концепция на Северноатлантическия съюз. Седмица след това - на 7 юли в Сената на САЩ е внесен законопроект озаглавен „За предоставяне на сигурност в Черноморския регион, както и за други цели“. С тези документи ни повече ни по-малко България се приближава към придобиването на нов статут. От прифронтова, тя се движи към фронтова държава. И това е много сериозно и много тревожно.

Изключително важно е кой ще управлява България!

Онлайн гласуването обърна на 180 градуса изхода от изборите в Естония в полза на проамериканско мнозинство

Дори 90% от българите да са против участието ни в каквато и да е форма във войната, ако пасуваме и чакаме чудо, и не се помръднем от удобните си местенца, едно проамериканско правителство ще ни заличи без да му мигне окото. И не те, и не техните деца ще умират в братоубийствена война. Както умират руските и украински момчета, а истинските виновници за войната седят спокойни в кожените си кресла във Вашингтон.

ХарварТ Майка: Днес се навършва една година от както на Путин му свършиха бомбите! БиЧ-Ви-ту твърдят, че руснаците са въоръжени вече "само с лопати"! Интересно ни е какво стана с пералните?

May be an image of 7 people and text

За това е жизнено важно да се гласува - с конкретен вот за партия, която не изпълнява поръчки и няма да ни въвлече пряко във война!

Защо атакуват Ченалова?

Проверка на lupa.bg: Съдийката, пуснала убиеца от "Соло", с изключен телефон ...след залавянето му. ОТГОВОРЪТ на съдия Ченалова

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!