Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какви ужасни тайни крие „Лаборатория 13“


Нацистите се опитват да съчетаят европейския окултизъм с източния.

Автор: Румяна Генадиева

Окултни ритуали

Нацистите практикуват черна магия и чудовищни експерименти

Тук се “изобретява” мистичното оръжие на Третия райх

Древните подземия на съвременен Калининград (някога Кьонигсберг) пазят много ужасни тайни, една от които е “Лаборатория-13” - мястото, където нацистите провеждат най-чудовищните окултни експерименти, целящи да поробят не само целия свят, но и съзнанието на всички хора, населяващи Земята.

Кьонигсберг винаги е бил център на немския мистицизъм. Основан преди 800 години, този град изглежда като острие, насочено към сърцето на славянския свят. Именно от тук тевтонските рицари тръгват на кръстоносни походи към Русия, чиято цел е унищожаването на славяните, ограбването на селищата и заселването на земите от германците. Известният хитлеров “поход на Изток” (Drang nach Osten) започва още тогава. В Тевтонския орден, който се появява едновременно с тамплиерите, има не по-малко тайни, но и много повече черна магия, алхимия и окултизъм, които са напълно неприемливи сред християните.

Селище на магьосници

Очевидно германците не смятат руснаците за християни и първоначално срещу тях на остров Кнайпхоф (сега остров Кант), разположен в центъра на Калининград, е основано селище на магьосници, покровителствано от тевтонските господари.

Правейки това, те решават два проблема наведнъж: опитват се да повлияят духовно на непокорните съседи, които не искат да освободят земите, и крият опозорени магьосници в покрайнините на своите земи, далеч от духовници и папски надзиратели. И така, докато в цяла Европа Светата инквизиция хваща съучастниците на дявола и ги изгаря на клада, на остров Кнайпхоф те спокойно се занимават със зловещи дела, отглеждайки магьосници в мазета.

Самият Кьонигсберг е основан на мястото на древно пруско селище по знамение - слънчево затъмнение, а числото 13 е неразривно свързано с историята му. Именно 13 се получава ако съберем всички числа от годината на основаването на града - 1255. Любопитно е, че дори началото на Втората световна война също се свързва с датата на основаването на града - първият камък в основите на замъка Кьонигсберг е положен на 1 септември. Изследователи смятат, че основаването на замъка е придружено от ритуално жертвоприношение - убийството на дете. Тялото му е погребано под бъдещата сграда, а отпечатъкът от малкото му краче върху една от тухлите показва мястото на погребението.

Подчинение на човечеството

Именно тук, в Кьонигсберг, Хитлер нарежда основаването на “Лаборатория-13”, способна, както той вярва, да създаде оръжие, което да подчини човешката психика и душа на нацистите. Новите кьонигсбергски магьосници почитат традициите на своите предци. Числото 13 също е свещено за тях. Окултната лаборатория заема четири стари сгради на 300 метра от градската катедрала и има обширни подземни лаборатории. Известно е, че 13 дни преди нацистката инвазия в СССР всички астролози и предсказатели на Кьонигсберг са убити. Някои са застреляни при “опит за грабеж”, други неочаквано падат от прозорците, а трети “се самоубиват”. Очевидно окултистите от Третия Райх по този начин изчистват града, освобождавайки го от своите “специалисти”.

Малко се знае какво точно правят нацистите в подземията на Кьонигсберг - 13. След войната архивите на лабораторията са изгубени - най-вероятно са останали в наводнените подземия. Но част от информацията все пак изтича. Известно е, че в “Лаборатория-13” нацистите се опитват да съчетаят европейския окултизъм с източния - през 1943 г. по улиците на града са забелязани будистки монаси, доведени от нацистите от Тибет. Правенето на мистични тръби от костите на победените врагове или ритуални барабани от подути трупове - всичко това нацистите превръщат в инструменти за влияние върху славяните.

Тези, които успяват да посетят “Лаборатория-13” твърдят: “няма нито една, дори най-черната, най-ужасна окултна практика, която нацистите да не изучават с цялата грижа и прецизност, на която са способни педантичните германци. “Те носят в лабораторията живи и мъртви хора, мъртви животни и части от телата им и извършват различни експерименти с тях. В една от стаите, в множество колби, са съхранявани очите на всички живи същества на Земята, които нацистите успяват да получат и се предполага, че тези очи позволяват да се види бъдещето.

Проклятието на Великобритания

В училището за вещици известно като “Куклите на старата Магда” магьосниците от Третия Райх създават магически кукли на враговете си в пълен ръст и се опитват да повлияят на Сталин, Рузвелт, Чърчил, съветски командири и политици. Изгарят ги, удавят куклите, забождат в тях сребърни игли с кехлибарени върхове и правят заклинания. Това може да разсмее някой атеист комунист от СССР, но Чърчил го приема повече от сериозно: през 1940 г. научавайки за магьосническите ритуали в Кьонисберг, той нарежда да изтрият града от лицето на земята. Но по удивително съвпадение и четирите сгради на “Лаборатория-13” оцеляват, само катедралата, с която са в съседство, е разрушена до основи.

На мястото на разрушения храм окултистите извършват ритуал по проклинане на Великобритания, на който присъстват пленени английски пилоти. За ритуала е направено копие на най-старата английска реликва, сватбената корона на принцеса Бланш, с която дъщерята на крал Хенри IV минава по пътеката през 14 век. За целта е използвано златото на мъртвите, включително зъбните корони на жертвите на концлагерите. Този “символ на чистота и невинност” е поставен на главата на стара беззъба вещица, която обикаля разрушената катедрала три пъти, като на сватба. След това короната е хвърлена върху камъните и стъпкана от груби немски ботуши. Останките ѝ - златни фрагменти и скъпоценни камъни - са подредени в 13 черни велурени чувала и транспортирани до 13 различни места. Изглежда глупост, но Уинстън Чърчил никога не е преизбран, а Британската империя, въпреки че излиза от войната победител, бързо се разпада, след като губи всичките си колонии.

Източник/ци: Какви ужасни тайни крие „Лаборатория 13“ - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!