Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кабинетът „Петков“ активно подготвяше приемане на еднополовите бракове


Откриване на предизборната кампания на ПП/ДБ. Снимка: Фейсбук

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

75 000 долара за смяна на пола плаща правителството на Канада

Кристиян Шкварек, Фейсбук: Навръх националния празник ПП/ДБ си откриват предизборната кампания с точно едно единствено знаме в публиката: това на борците за смяна на пола сред децата. Още миналата година, по време на кабинета „Петков“ получихме сигнали от служители в министерство на правосъдието, че отгоре са им дали задача да подготвят текстове за приемане еднополовите бракове в случай, че Европарламентът гласува промените, нужни за това европейското право да вземе превес над националните конституции.

С други думи, кабинетът „Петков“ активно подготвяше почвата за прокарване на еднополовите бракове в страната като пореден опит да спечели пълното доверие и подкрепа на едни стратегически партньори.

Линда в луд скандал с клиенти

75 000 долара за смяна на пола плаща правителството на Канада

Сега, когато тази подкрепа им е по-важна от всякога, за да ги добута до първото място, новата либерална коалиция на България вече дори не крие отношението си по този въпрос. А публиката им за първи път се еманципира от консервативните настроения в страната и открито развява знамето на движението/философията/религията, която либералите изповядват.

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

В бъдещето не се влиза на групи, а един по един – ето го стандартът

Източник/ци: Кабинетът „Петков“ активно подготвяше приемане на еднополовите бракове

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!