Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето я Фидосова след 10 г. извън политиката (Уникална снимка)

Бившата депутатка от ГЕРБ е сменила само прическата си

Ретро

През 2023 г. се навършват точно 10 години, откакто Искра Фидосова напусна активната политика. За изминалото десетилетие бившата депутатка от ГЕРБ няма нито една публична изява и упорито се крие от медиите в родната си Монтана. „Ретро“ се сдоби с уникална снимка на юристката, която е вече на 51 години. От кадъра се вижда, че най-съществената промяна във визията ѝ е новата прическа. Навремето Фидосова се носеше единствено и само с гарвановочерна коса, а сега е преминала към по-светлите кестеняви тонове. Дължината на косата ѝ също е променена и подстрижката ѝ отново е по-къса според съвременните модни тенденции.

Искра е разчупила и стила си на обличане, вмъквайки повече разнообразие от цветове. Докато бе главно действащо лице в родната политика, тя се носеше задължително само в тоалети в черно, докато сега си позволявала и по-закачливи десени. На любовта си към скъпите и маркови чанти обаче Фидосова не е изневерила и продължавала да колекционира уникати, макар вече да не ги разхожда из кулоарите на парламента.

След излизането си от политиката 51-годишната юристка заживя отново в родния си град Монтана, където заедно със съпруга ѝ – по-младия от нея бивш сръбски футболист Томислав Живкович, се заеха да разработят двата си семейни ресторанта. В момента заведенията им се пукат по шевовете и се радват на сигурна клиентела и добър оборот най-вече заради решението им почти всеки месец там да канят големи сръбски звезди, които да изнасят концерти. Освен с менажирането на ресторантите Фидосова се е отдала и на друго доходоносно хоби, а именно празнични декорации. Тя осъществявала тематични декори за детски рождени дни, годежи, кръщенета и сватби. Дори за сватбата на своя единствен син Франсоа, който се венча за дългогодишната си годеница Лора преди 2 години, Искра сама направила шеметната и пищна декорация, която оставила гостите без дъх. От миналата година насам бившата депутатка е и щастлива баба. Синът и снахата я дариха с първородна внучка, а за грижите покрай малкото момиченце Фидосова помагала денонощно. Тя била на седмото небе от щастие, че наследникът ѝ и жена му избрали да останат да живеят при нея в Монтана и не се изкушили да градят бъдещето си в столицата.

Покрай грижите за внучката Искра съвсем е изоставила юридическата дейност и семейната хазна с мъжа ѝ пълнели благодарение на частните си бизнеси. От фейсбук профила на сърбина, където липсват снимки със съпругата му, се вижда, че той често си позволява скъпи екзотични почивки, но дали жена му го придружава на тях, остава мистерия. Преди време се бе заговорило в медийното пространство, че двамата са се разделили, но на сватбата на сина им Франсоа информацията се опроверга.

Източник/ци: Ето я Фидосова след 10 г. извън политиката (Уникална снимка)   - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!